7 anmeldelser
Med en HighFix frempind fra BBB får du en frempind, der har den særlige fordel, at den kan ændre på din kørestilling på cyklen, alt efter hvordan du ønsker at sidde. Dette kan den gøre uanset om det skal være i oprejst stilli…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med en HighFix frempind fra BBB får du en frempind, der har den særlige fordel, at den kan ændre på din kørestilling på cyklen, alt efter hvordan du ønsker at sidde. Dette kan den gøre uanset om det skal være i oprejst stilling eller i fremoverbøjet stilling. Hvis du føler, at der er lidt langt frem til styret på din mountain- eller citybike, så kan dette være din løsning. Med denne frempind kan længden og højden justeres alt efter hvilken længde du vælger, således at man kommer til at sidde mere ret op og fratager noget af trykket på hænder og håndled.

Anvendelse
Frempinden passer til mountainbikes og citybikes med ahead styrfittings. Frempinden findes i tre forskellige længder, hvilket er 80 mm., 100 mm. og 120mm. denne længde måles fra midten af styret og til midten af forgaffelhullet. BBB frempinden passer til en styrdiameter på 31,8 mm. samt 1 1/8" forgaffel stilk.

Specifikationer

 • Model: BBB HighFix BHS-35
 • Farve: Matsort
 • Vægt: ca. 285 gram
 • Aluminiums type 6061 T6
 • Monterings bolte i unbraco
 • Fremspring/Længde: Vælg mellem 80mm, 100mm og 120mm
 • Justerbar vinkel på -10 og op til + 60 grader
 • Diameter ved styr: 31,8 mm
 • Diameter ved forgaffelrør: 28,6 mm
 • Stabel højde ved forgaffel er 40mm
 • 4 bolt klampe ved styr
 • 1 bolt bespænding ved forgaffel

Montering
Du får en frempind, som er yderst simpel at montere, og som kun kræver kun unbrako nøgle. Det er vigtigt, at du kontrollerer, at der ikke er slør i styrfittings efter du har monteret frempinden. Hvis du ønsker at efterjustere frempinden, skal dette foretages i topkapslen, og frempinden må ikke være spændt fast omkring forgaflen under denne kontrol. Den skal dog være monteret og spændt fast, så den stadigvæk lige akkurat kan drejes omkring forgaffelstilken uden besvær. Vi anbefaler, at du anvender momentværktøj ved montering af denne frempind; du finder tilspændingsmomentet på frempinden.

Kvalitetetsniveau
BBB BHS-35 frempinden er produceret i aluminium type 6061 T6, som er hærdet og giver en fremragende styrke og stivhed.

04-08-2019
Fuldstændig som forventet.
06-07-2019
Virker som det skal, god kvalitet
02-04-2019
Det var lige hvad jeg manglede - den er go
26-08-2018
God stabil frempind - hjælper fantastik, når man nu har fået slidgigt i nakken.
13-08-2018
Rigtig god kvalitet til prisen, nem at montere og justere, kan kun anbefales.
14-09-2017
Jeg er meget glad, produkt af høj kvalitet og god pris.
13-03-2017
Stabil frempind, nu når jeg har brugt den på første tur (60 km). Nem at justere og montering gik nemt med medfølgende brugervejledning. Denne type frempind med denne form, gør at man for styret hævet lidt mere og tættere på kroppen, i forhold til mere traditionelle modeller. Betydeligt kønnere end flertallet af justerbare frempinde, og finishen tyder på høj kvalitet.