Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sigma Buster 2000 MTB forlygten henvender sig til dig - den aktive bruger - som har behov for at kunne fjernbetjene lygten, mens du er ude på din cykeltur. Her får du en utrolig stærk cykellygte med masser a…
Læs mere
Vejl.: 2399,00
DKK 1.499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Sigma Buster 2000 MTB forlygten henvender sig til dig - den aktive bruger - som har behov for at kunne fjernbetjene lygten, mens du er ude på din cykeltur. Her får du en utrolig stærk cykellygte med masser af muligheder. MTB lygten monteres på styret eller din hjelm.

Anvendelse
Buster 2000 henvender sig til MTB, og er makkeren du ikke vil undvære når du kører mountainbike efter mørkets frembrud. Du kan også anvende denne lygte, når du befinder dig et sted, hvor der hverken er gadebelysning eller anden form for lys, mens du er ude på din cykeltur. Fjernbetjeningen foregår sikkert med begge hænder på styret.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 125 gram
  • Batteritid: 2-20 timer
  • 6400 mAH genopladeligt batteri
  • Opladningstid: 5 timer
  • Lysstyrke: 2000 lumen
  • Batteriet kan bruges som power bank til eksempelvis tablet

Montering
To forskellige gummibeslag gør det nemt at skulle montere sættet, hvor det kan sidde sikkert fast på styrrøret og styret.

Kvalitetsniveau
Med den indtil videre mest kraftfulde forlygte fra Sigma får du en lygte, som lever op til selv den mest kræsne brugers forventninger. Du kan selv bestemme, om du vil montere lygten på din hjelm eller på dit styr. Når lygten er placeret på hjelmen, kan du ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening styre lyset med hænderne på styret.

Vedligeholdelse
Du har at gøre med en lygte, som er meget hårdfør og derfor ikke kræver anden vedligeholdelse end en klud i ny og næ. Lygten er vandtæt og kan klare både mudder og vand.

Ingen anmeldelser af dette produkt.