Her bliver der præsenteret en yderst funktionel cykellygte til dynamo således, at man kan være synlig og tryg ved færdsel i trafikken. Forlygten er lavet med en integreret reflektor og et stort og synligt lys. Lygten er desud…
Læs mere
Vejl.: 69,00 Før 69,00
DKK 34,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her bliver der præsenteret en yderst funktionel cykellygte til dynamo således, at man kan være synlig og tryg ved færdsel i trafikken. Forlygten er lavet med en integreret reflektor og et stort og synligt lys. Lygten er desuden lavet efter danske standarder således, at man kan være sikker på en ordentlig kvalitet.

Anvendelse
D.Light fra Atredo giver solide muligheder for en funktionel belysing af trafikkens veje og stræder. Dermed kan man være tryg og sikker ved færdsel i trafikken. Forlygten henvender sig til de fleste cykler, hvor man dog skal have et hul i forgaflen med en blot, så forlygten kan monteres.

Specifikationer

  • Forlygte
  • Monteres på forgaflen
  • 0,5 Watt LED med integreret reflektor
  • Med 60,7 mm v-link beslag og kabel
  • Dansk godkendelse
  • Lovlig

Montering
For at montere denne forlygte, skal man have et hul i forgaflen, hvor det integrerede beslag kan monteres med vha. en unbrakonøgle. Dermed kan man nemt og og hurtigt have et lys klar til trafikken.

Kvalitetsniveau
Med en lygte fra D. Light er du sikker på at få en kvalitets lygte til en skarp pris. D.Light's lygter er specielt designet til de danske vejrforhold. 

Vedligeholdelse
Hvis lygten bliver beskidt kan den blot tørres over med en fugtig klud. 

EAN: 5712934001743

30-08-2018