Rockshox OneLoc er en meget brugervenlig fjernbetjening til betjening af LockOut på nogle Rockshox forgafler. Der medfølger 2 wirer, og anvendes denne fjernbetjening til Rockshox forgaffel, skal den længste wire fjernes. Brug…
Læs mere
Vejl.: 479,00 Før 479,00
DKK 383,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Rockshox OneLoc er en meget brugervenlig fjernbetjening til betjening af LockOut på nogle Rockshox forgafler. Der medfølger 2 wirer, og anvendes denne fjernbetjening til Rockshox forgaffel, skal den længste wire fjernes. Bruges remoten sammen med både forgaffel og bagdæmper skal begge wirer benyttes. Når du vil låse og åbne forgaflen, er det den samme knap der skal anvendes.

Anvendelse
Denne remote kan monteres både i højre og venstre side, alene, eller via den medfølgende MatchMaker adapter, sammen med et Sram skiftegreb.

Specifikationer

  • Vægt: 36 gram
  • Inklusiv 2 wirer
  • Montering: Højre og venstre side af styret
  • Kabel medfølger
  • MatchMaker kompatibel

Montering
Rockshox MMX fjernbetjeningen monteres på højre eller venstre side af styret, enten separat eller sammen med en Sram trigger. Til monteringen skal der anvendes en Torx 25 nøgle, samt en passende unbrakonøgle til montering af wiren i forgaflen, dette er ofte en 2 mm. nøgle. Der skal eventuelt benyttes en bidetang til afkortning af kabel og wire. Det er ikke nødvendigt at afmontere håndtaget for at montere remoten.

Vedligeholdelse
Wiren skal efter behov, smørres med en tynd olie. Dette vil typisk være 1-2 gange årligt.

EAN: 004318015002

Ingen anmeldelser af dette produkt.