Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Er du træt af tunge og stive dæk til din vintertræning? Så skal du prøve Vredestein Fortezza Senso Xtreme Weather, som er videreudviklingen af det velkendte Vrederstein Fortezza Quattro, der gen…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Er du træt af tunge og stive dæk til din vintertræning? Så skal du prøve Vredestein Fortezza Senso Xtreme Weather, som er videreudviklingen af det velkendte Vrederstein Fortezza Quattro, der gennem et par sæsoner har bevist deres høje klasse. Xtreme Weather dækket har de egenskaber, der skal til, for at være dit foretrukne dæk til efterår og vinter på de danske landeveje. Det har en høj punkteringsmodstand og et godt greb i vejen, selv når den er rigtig våd, hvilket samtidig giver mulighed for at køre aggressivt i svingene. Derudover har dækket en meget lav rullemodstand.

Anvendelse
Xtreme Weather er racerdækket både til den professionelle og den krævende amatør, der træner om vinteren. Dækket anvendes af dig, der ønsker et kvalitetsdæk, som virkelig kan klare det danske vejr. Foldedækket ruller fantastisk og står fast både på tør og ekstremt våd vej.
Dækket er udviklet med hjælp fra det professionelle Vacansoleil-DCM mandskab. Den nyudviklede XWS-lagering, opbygningen af lagene i dækket, kompenserer for de stadig stivere carbonrammer, der i dag benyttes. Desuden er greb, rullemodstand og styreegenskaber væsentligt forbedret i forhold til det tidligere dæk.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 700 x 23
  • Dæktryk: Min/max 6,0/10,0 bar
  • TPI 120
  • Full protection punkteringsbeskyttelse
  • Lav rullemodstand
  • Curve Control System® giver fantastisk svingkomfort
  • Enestående til ekstremt koldt og vådt føre
  • Vægt: 245 gram
  • Foldedæk

Kvalitetsniveau
Full Protection, som Vredesteins anti-punkteringssystem også er kaldet, beskytter både siderne og slidbanen mod punktering. Den tykvævede polyamid, som sidder mellem de midterste lag af dækket, giver dette foldedæk den punkteringsbeskyttende funktion. Karkassen har et lag hele vejen rundt til at yde beskyttelse i siderne af dækket, samt det blå bånd, der sikrer beskyttelse af dækkets kørebane. Opbygningen af det specielle Curve Control System®. De indlagte forstærkninger sikrer at dækket holder faconen, hvilket betyder øget sikkerhed og fart rundt i sving.
Vredestein har en lang historie med at fremstille dæk til alle formål, deres ekspertise inden for cykeldæk er legendarisk. Derfor går du aldrig galt i byen med et racerdæk fra Vredestein.

Montering
Se linket her for hjælp til montering.

EAN: 8714692330728

Ingen anmeldelser af dette produkt.