Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med Team Tubeless fra PRO får du en fodpumpe med 2-i-1 funktion. Ikke alene punkter den, den fungerer også som kompressor. Derfor er fodpumpen ideel til tubless-dæk, idet den kan levere den enorme mæng…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 859,00 Før 859,00
DKK 799,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Team Tubeless fra PRO får du en fodpumpe med 2-i-1 funktion. Ikke alene punkter den, den fungerer også som kompressor. Derfor er fodpumpen ideel til tubless-dæk, idet den kan levere den enorme mængde luft på kort tid, der skal til for at presse dækket på plads, inden det pumpes op på almindelig vis til det ønskede tryk. Pumpen kan klare op til 12 bar eller 180 PSI. Den har en stabil base af stål, et ergonomisk håndtag - der giver god suppor,t og så er den forsynet med et stort og letaflæseligt manometer, der viser trykket i både BAR og PSI.

Anvendelse
Denne pumpe fra PRO kan bruges til både racerventil og autoventil. Den er særligt beregnet til cykler med tubeless dæk og har et hoved, der giver optimal luftflow.

Specifikationer

  • Pro Team Tubeless 2 in 1
  • Passer til racer og auto ventil
  • AH pumpehoved som giver mere luftflow
  • Pumper op til 11 BAR / 160 PSI
  • Materiale: Aluminiums pumpehus og stål base

Kvalitetsniveau
Som med resten af PROs produkter, er der her tale om topkvalitet. Pumpen er designet til professionelt brug i solide materialer, der kan holde til at blive brugt og desuden er den uundværlig til cykler med Tubeless dæk.

Vedligeholdelse
Pumpen kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Sørg dog for at holde pumpehovedet og indgangene fri for snavs, jord og mudder. Pumpen kan eventuelt tørres af med en opvreden klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.