1 anmeldelser
Flaskeholderen Lux fra Point, er udviklet i aluminium og holder ekstra godt på flasken. Holderen passer til de mest almindelige drikkeflasker og med et let tag, kan du frigøre drikkedunken fra holderen. Fordelen ved denne fla…
Læs mere
Vejl.: 42,00
DKK 42,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Flaskeholderen Lux fra Point, er udviklet i aluminium og holder ekstra godt på flasken. Holderen passer til de mest almindelige drikkeflasker og med et let tag, kan du frigøre drikkedunken fra holderen. Fordelen ved denne flaskeholder er, at du har din flaske lige ved hånden, mens du cykler. Denne holder er designet i hvid.

Anvendelse
Lux flaskeholder er perfekt til alle cykelfolk, som har behov for, at kunne komme let til sin drikkedunk under træningen. Holderen sidder på cyklens stel, og dermed er det let, at få fat på din flaske.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Boltafstanden går fra 60-70 mm.
  • Passer til de mest almindelige drikkedunke
  • Materiale: Aluminium

Montering
Lux flaskeholder monteres på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklen stel rør. På de fleste cykler er der gevindbøsninger. Bolt hul afstanden kan variere, men på de fleste cykler er afstanden på mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Points flaskeholder passer til alle almindelige sportsflasker, og drikkedunken er let, at tage ud af holderen, når du sidder på din cykel.

EAN: 4016232047863

17-06-2015
Fin og solid holder