Elites flaskeholder passer til flasker med en diameter på 74 mm., dette er den mest almindelige. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale som er holdbar, smidig og attraktiv. Holderen er med justerbare elas…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Elites flaskeholder passer til flasker med en diameter på 74 mm., dette er den mest almindelige. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale som er holdbar, smidig og attraktiv. Holderen er med justerbare elastomer i gummi som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer. Denne flaskeholder fås i mat sort/soft touch.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model, der matcher perfekt til din cykel. Elite flaskeholder som anvendes af langt de fleste professionelle cykelryttere i verden.

Specifikationer

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle flasker med en diameter på 74 mm.
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Mat sort/Soft touch
  • Bolte til montering medfølger ikke.

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstand kan variere, på langt de fleste cykler er afstanden på mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite er mærket hvorpå, der er tænkt på brugerens behov og krav. Mærket bruger kun på de bedste materialer og teknologier, så der gives et højt niveau af kvalitet ved køb af produktet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Elite.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ingen større vedligeholdelse, men kan saftens blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775018798

Ingen anmeldelser af dette produkt.