Custom race flaskeholderen fra Elite benyttes af langt de fleste top cykelryttere i verden. Holderen passer på flasker som har en diameter på 74 mm., som er langt den mest brugte. Custom race er fremstillet af glasfiber forst…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Custom race flaskeholderen fra Elite benyttes af langt de fleste top cykelryttere i verden. Holderen passer på flasker som har en diameter på 74 mm., som er langt den mest brugte. Custom race er fremstillet af glasfiber forstærket nylon. Flaskeholderen er designet i sort med hvid logo, derfor er denne holder ideel til de fleste flasker og cykler uanset farve.

Anvendelse
Flaskeholderen kan benyttes på alle cykeltyper og modellen tilbydes i flere forskellige farver. Her har du virkelig mulighed for at finde den rette farve, der matcher perfekt til din cykel. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale som er holdbar, smidig og attraktiv.

Specifikation:

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Mat Sort med hvid logo

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race flaskeholder er af absolut topkvalitet, som anvendes af de professionelle cykelryttere i verden. Dette skyldes et stort fokus på komfort og funktionalitet, der viser sig effektivt på cykelturen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Elite.

Vedligeholdelse
Denne flotte flaskeholder kender ingen vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775016855

Ingen anmeldelser af dette produkt.