Muc-Off tilbyder cyklisten en kæmpe komfort med dette produkt, hvor problemer med opstramning og over-friktion ved dine dele i carbon kan løses. Fedtet er en meget effektiv fedtblanding, der giver bedre forhold til montage og…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 110,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Muc-Off tilbyder cyklisten en kæmpe komfort med dette produkt, hvor problemer med opstramning og over-friktion ved dine dele i carbon kan løses. Fedtet er en meget effektiv fedtblanding, der giver bedre forhold til montage og vedligeholdelse af overflader på carbon. Dermed kan friktionen mellem klemmeflader optimeres, og drejningsmomentindstillinger reduceres.

Anvendelse
Carbon Gripper fra Muc-Off giver dig den ønskede klæbende effekt, du ønsker mellem klemmeflader, og kan dermed være med til at give en større komfort til dig som bruger. Når fedtet skal anvendes, bør man rengøre og affedte de gængse områder inden montering af carbondelen, hvor man bør påføre et tyndt lag fedt. Dette bør gøres hver tredje måned på sadelpinden således, at risikoen for korrosion mindskes.

Specifikationer

  • Indhold: 75 gram
  • Let granuleret fedt
  • Til montering af carbon dele
  • Eliminere knirkelyde
  • Letter adskillelse
  • Korrosionsbeskyttelse

Kvalitetsniveau
Muc-Off tilbyder den højeste komfort med deres produkter, hvor funktionaliteten på cyklen kan optimeres. Dette har grobund i solide formler og teknologier, der kan give den ønskede effekt. Dette har tiltrukket flere amatører og professionelle, der også har ønsket en høj komfort. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Muc-Off.

EAN: 5037835349009

Ingen anmeldelser af dette produkt.