Her gives der en større udgave, af Muc Offs bionedbrydelige fedt til cyklen. Dette fedt giver en enorm komfort til cyklen ved, at kunne mindske korrosion og vandskader fra det gængse klima således, at delene på din cykel kan …
Læs mere
Vejl.: 319,00
DKK 249,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her gives der en større udgave, af Muc Offs bionedbrydelige fedt til cyklen. Dette fedt giver en enorm komfort til cyklen ved, at kunne mindske korrosion og vandskader fra det gængse klima således, at delene på din cykel kan beskyttes. Dermed kan gives der mindre friktion og en stor komfort til selve cyklen.

Anvendelse
Bio Grease fra Muc-Off giver de bedste forudsætninger for en glat og komfortabel kørsel på cyklen, hvor levetiden samtidig forlænges. Fedtet er all-round, og kan derfor benyttes på forskellige cykeldele alt efter behov.

Specifikationer

  • Bio-nedbrydelig all-round fedt
  • Modstandsdygtig overfor væske
  • Forbedrer ydeevnen af bevægelige dele
  • 450 gram i krukke

Kvalitetsniveau
Muc-Off har skabt sig et stort navn i cykelsporten ved, at kunne levere kvalitetsprodukter, der optimerer komfort og funktionalitet ved cyklen. Dette har grobund i nytænkende formler og teknologier, der hæver niveauet for rengøringsmidler. Dette har tiltrukket amatører og professionelle til produkter, der har nydt godt af et verdensomspændende salg.

EAN: 5037835009002

Ingen anmeldelser af dette produkt.
367-S.pdf 0.22 mb