Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette Point bremsegreb udmærker sig, ved at det kan bruges på både højre eller venstre side af styret. Bremsegrebet er desuden med åben klampe, hvilket gør, at den kan monteres på s…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Point bremsegreb udmærker sig, ved at det kan bruges på både højre eller venstre side af styret. Bremsegrebet er desuden med åben klampe, hvilket gør, at den kan monteres på styret uden at man behøver at afmontere håndtag og gearskiftere. Bremsegrebet har et 3-fingergreb, og det er dermed beregnet til V-bremse og mekaniske skivebremsesystemer. Bremsegrebs-sættet er af en rigtig god kvalitet, og det er skabt med returfjeder i bremsegrebet og foruden dette medfølger der justeringsskruer til kabel og bremsegrebet.

Anvendelse
Bremsegreb anvendes primært til voksne cykler af typen City Bike og Trekking cykler, men det kan også anvendes til andre cykler, som er monteret med bremsekaliber af typen V-Bremse eller mekaniske skivebremser. Bremsegrebenes bremseklinge er gummibelagt på den forreste del for at give en bedre komfort samt et sikkert greb.

Specifikationer

  • Bremsegrebet er lavet i aluminium
  • 3 finger greb betyder at selve bremsegrebet har en bredde der passer til 3 fingre
  • Bremsegrebene med åben klampe
  • Passer til styr diameter på 22,2mm
  • Type: Universal
  • Farve: Sølv
  • Vægt ca. 95 gram

Montering
Bremsegrebet kan monteres direkte på styret uden at fjerne håndtag med mere for at kunne komme til. Bremsegrebet passer til en styrdiameter på 22,2 mm., hvilket er den mest brugte. Det eneste værktøj der skal anvendes til montering er en 5 mm. unbrako nøgle.

Kvalitetsniveau
Point produkter er fremstillet til den almindelige cyklist i en god kvalitet med en høj funktionsværdi.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt at de bevægelige dele samt justeringsskruen ved kablerne bliver smurt før anvendelse og herefter med passende mellemrum, her anbefaler vi ca. en gang i måneden, alt efter hvor ofte cyklen anvendes.

 

28-08-2017
Virker som de skal.