Varenummer: CSN-9151

Fælgtape 17mm x 2 meter.


 
19 DKK / STK
15,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Effektivt og stærkt fælgtape fra Zefal, der funktionelt beskytter slangen på din cykel mod slidtage, så der hverken opstår punkteringer eller andet. Fælgtapet er effektivt mod bunden af fælgene på din cykel, hvor slangen kommer til at sidde som hånd i handske.

  Anvendelse
  Dette smarte fælgtape fra Zefal holder forudsætninger for en god cykeltur oppe, så træning og konkurrencekørsel bliver let som en leg. Denne tape kan nemt monteres på bunden, hvor det skal vikles om fælgene. Bredden på tapen er 17mm og denne bredde skal passe i bunden af dit cykelhjul ellers skal du vælge den bredde der passer. Tapen må kun dække bunden af fælgen. Fælgtapen klister på den ene side og denne side skal vende ned mod bunden af fælgen på cykelhjulet. Til mindre hjul end 29" skal det overskydende klippes af så tapen kun når rundt en gang og den bør overlappe med ca. 3 - 4 cm. Der er lavet et lille hul i tapen hvor ventilen skal gå ned igennem. Hvis du bruger slanger med almindelig dunlop ventil eller auto ventil skal du klippe dette hul lidt større så ventilen kan gå igennem.

  Specifikationer

  • Materiale: bomuld
  • Bredde: 17 mm
  • Passer til og med 29"
  • Stærkt og klæbende
  • Længde: 2 meter

  Kvalitetsniveau
  Zefal er kendt for deres loyalitet overfor kunderne, hvor komfort og funktionalitet nemt bliver bragt ind i produkterne. Mange af produkterne er udviklet i samarbejde med professionelle cykelryttere, hvilket også har gjort deres produktion verdensomspændende. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Zefal.

 • Brand Zefal
  Produkt Fælgtape
  EAN 3420580001513
 • Ulrich A.

  Dårligt. Valgte efterfølgende at købe fast plastring som fælgbånd. Bomuldsbåndet suger også vand, det er ikke så smart indvendig i fælget.

  Merdad P.

  Perfekt. Jeg har brugt dette fælgbånd til at erstatte min originale som hjulene oprindelig kom med. Til min stor overraskelse, vejer dette produkt som ovenikøbet er lavet af bomuld, mindre end det originale der er fremstillet af høj kvalitet plastik. Varm anbefales.

  Poul E.

  Fin tape. nem at arbejde med.

  Henning B.

  Virker som den skal ok

  Sara P.

  Nemt at montere

  Henrik S.

  Jeg vil foretrække et fælgbånd, da det er bøvlet, at få tapen monteret rigtigt.

  Torben M.

  Fint til prisen og virkede perfekt.

  Børge O.

  Det virker bare