Varenummer: CSN9142

Fælgtape 13mm x 2 meter.


 
19 DKK / STK
15,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Stærkt og klæbende fælgtape fra Zefal, så din slangen på din cykel kan blive beskyttet mod slidtage. Fælgtapet giver en beskyttende effekt mod bunden af fælgene på din cykel, så slangerne kommer til at have en længere holdbarhed.

  Anvendelse
  Dette fælgtape fra Zefal sørger at bibeholde dit høje niveau på cyklen, så en træning eller konkurrence bliver problemfrit. Tapen er nem at montere, da det blot skal vikles omkring bunden af fælgene. Bredden på tapen er 13mm og denne bredde skal passe i bunden af dit cykelhjul ellers skal du vælge den bredde der passer. Tapen må kun dække bunden af fælgen. Fælgtapen klister på den ene side og denne side skal vende ned mod bunden af fælgen på cykelhjulet. Til mindre hjul end 29" skal det overskydende klippes af så tapen kun når rundt en gang og den bør overlappe med ca. 3 - 4 cm. Der er desuden lavet et lille hul i tapen hvor ventilen skal gå ned igennem. Hvis du bruger slanger med almindelig dunlop ventil eller auto ventil skal du klippe dette hul lidt større så ventilen kan gå igennem.

  Specifikationer

  • Materiale: bomuld
  • Bredde: 13 mm
  • Stærk og beskyttende

  Kvalitetsniveau
  Zefal er kendt for deres produkter, der er i mange tilfælde er sket i samarbejde med professionelle cykelryttere. Firmaet sælger over hele verden, hvor de forsøger at tilbyde produkter fyldt med komfort og funktionalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Zefal.

 • Brand Zefal
  Produkt Fælgtape
  EAN 3420580001421
 • Ulrik D.

  Der er næsten ingen klæbeevne tilbage på disse ruller, forvent at skulle benytte et stykke gaffatape til at fastgøre starten og enden for at holde dem fast på fælgen.

  kurt M.

  Er ikke pengene værd, køb et rigtigt i fast mål og plast

  Peter E.

  Denne tape har næsten ikke klæbeevne og dermed vanskelig at arbejde med

  Flemming A.

  også ok

  Arne H.

  klæbet på fælgbåndet var meget dårligt, men jeg fik da til at hæfte så længe, at jeg kunne få dæk og slange på. Mvh Arne H.