Denne Hydrogel energigel fra Powerbar henvender sig til dig, der virkelig vil yde sit maksimale. I forhold til Powerbars Powergel er Hydrogel til dig, hvis du er typen der vil presse dig selv under hver træning. Denne smagsva…
Læs mere
Vejl.: 21,00
DKK 18,50
Vi garanterer min. 3 måneders holdbarhed på energiprodukter
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Hydrogel energigel fra Powerbar henvender sig til dig, der virkelig vil yde sit maksimale. I forhold til Powerbars Powergel er Hydrogel til dig, hvis du er typen der vil presse dig selv under hver træning.

Denne smagsvariant er med frugtsaftkoncentrat fra appelsiner og har derfor en sød og autentisk appelsinsmag. Gelens konsistens er væsentlig mere flydende end tilsvarende energigels og er derfor nem at trykke ud i munden og synke, uden vand efterfølgende. Samtidig efterlader den ikke en fedtet fornemmelse i munden efter indtagelse.

Med en portionsstørrelse på hele 67 ml. indeholder denne variant nok kulhydrater til at bidrage til genopretning af normal muskelfunktion efter meget intensiv og/eller langvarig fysisk træning, hvilket fører til muskeltræthed og udtømning af gykogenlagre i muskulaturen.

Emballagen er lang og smal og derfor nem at få op af lommer på sportstøjet. Dertil har Powerbar designet deres unikke "trash chain", som sikrer at 'snippen' ikke rykkes helt af ved åbning, og du kan dermed smide hele emballagen i skraldespanden på én gang.

Specifikationer

  • Powerbar PowerGel Hydro
  • Smag: Appelsin
  • Indehold: 67 ml.
  • Indtages efter behov
  • Nem at åbne og let at indtage
  • Kan bruges før og under træning eller konkurrence

Ingredienser

Vand, maltodextrin, frugtsaftkoncentrater (13%) (æble, appelsin), fruktose, natriumklorid, syre (citronsyre), natriumcitrat, naturlig appelsinsmag med andre naturlige aromastoffer.

Næringsindhold Pr. 100 ml
Pr. gel (67 ml)
Energi 651 kj / 153 kcal 436 kj / 103 kcal
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrat 37 g 25 g
- heraf sukkerarter  19 g  13 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0,76 mg 0,51 mg
Natrium 302 mg 202 mg

 

Dosering: Efter behov. Bør aldrig erstatte en sund og varieret kost. 

Opbevaring: Køligt og tørt. 

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi desværre ikke fødevarer retur.

 


Vi garanterer altid minimum 3 måneders holdbarhed på alle vores energiprodukter.

Energiprodukter med en holdbarhed under 3 måneder, sælges altid til nedsat pris - og det vil altid fremgå tydeligt i overskriften, hvis et produkt har kort holdbarhed. 

 

EAN: 4029679672673

Ingen anmeldelser af dette produkt.