PROs PLT Compact Ergo et et letvægts aluminiumsstyr i ergonomisk design. Styret findes i en række forskellige bredder (38cm, 40cm, 42cm og 44cm), så der er helt sikkert et der passer netop til dig. Da de designede dette styr,…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PROs PLT Compact Ergo et et letvægts aluminiumsstyr i ergonomisk design. Styret findes i en række forskellige bredder (38cm, 40cm, 42cm og 44cm), så der er helt sikkert et der passer netop til dig. Da de designede dette styr, lagte PRO vægt på at skabe et letvægtsstyr, der samtidig havde en god styrke. Styret er produceret i Double butted AL-2014 aluminium, hvilket sikrer, at det er både pålideligt og stabilt.

Anvendelse
PLT Compact ergonomiske styr bør anvendes til racercykling og landevejscykling. Styret er udformet i et såkaldt compact-design, der er ideelt til netop racercykler. På midten af styret ved frempinden er styrets diameter 31,8 mm.

Specifikationer

  • PRO PLT Compact Ergo
  • Farve: Sort
  • Bredde: Vælg mellem 38, 40, 42 og 44 cm (måles midt/midt)
  • Materiale: Double butted AL-2014 aluminium
  • Vægt: Fra 275 til 290 gram
  • Diameter: 31,8 mm
  • Compact Ergonomisk design

Montering
Monteringen af styret af yderst simpel, og du skal udelukkende anvende værktøj, når du åbner frempinden, samt når du afmonterer eventuelle gear- og bremsegreb.

Kvalitetsniveau
Med dette PLT Compact har PRO formået at udvikle et racerstyr, som er både pålideligt og stabilt. PRO har fremstillet styret i type 2014 og dobbelt butted aluminium, hvilket har været med til at sikre den fremragende styrke og stivhed, som styret har.

Vedligeholdelse
Vi kan blot anbefale, at man tørrer styret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Tilgængelige varianter

36 cm, 38 cm, 40 cm, 42 cm, 44 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.