Vibe Compact Anatomic er PROs lækre cykelstyr til dig, der søger et robust men samtidigt let styr til din racer- eller landevejscykel. Da de udviklede styret, lagde PRO vægt på, at det skulle have god komfort, være let og sam…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Vibe Compact Anatomic er PROs lækre cykelstyr til dig, der søger et robust men samtidigt let styr til din racer- eller landevejscykel. Da de udviklede styret, lagde PRO vægt på, at det skulle have god komfort, være let og samtidig robust og stabilt. Derfor anvendte de AL-7075 aluminium i produktionen og gav styret et oversize-design der giver forbedret stivhed og styrke.

Anvendelse
Pro Vibe Compact Anatomic er særligt udviklet til racercykling og landevejscykling. Styret er udformet i et såkaldt compact design, der gør det ideelt til netop racercykler. Det har en diameter på 31,8 mm ved frempinden og kommer i flere forskellige bredder, så der helt sikker er en, der passer dig.

Specifikationer

  • PRO Vibe Compact Anatomic
  • Farve: Sort
  • Bredde: Vælg mellem 38, 40, 42 og 44 cm (måles midt/midt)
  • Materiale: Oversize AL-7075 aluminium
  • Vægt: Fra 245 gram
  • Diameter ved frempind: 31,8 mm
  • Compact Anatomic design

Montering
Monteringen af styret af yderst simpel, og du skal udelukkende anvende værktøj, når du åbner frempinden, samt når du afmonterer eventuelle gear- og bremsegreb.

Kvalitetsniveau
Med dette Vibe Compact styr har PRO formået at udvikle et racerstyr, som er har en ekstra stivhed og stabiltet. PRO har fremstillet styret i type AL-7075 Oversize aluminium, hvilket har været med til at sikre den fremragende styrke og stivhed, som styret har.

Tilgængelige varianter

38 cm, 40 cm, 42 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.