Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Et fantastisk stykke værktøj som ligger godt i hånden og letter montering af skruer med unbrako hoveder.Denne nøgle har kugle formet unbrako ender som letter arbejdet der hvor det kan være lidt…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Et fantastisk stykke værktøj som ligger godt i hånden og letter montering af skruer med unbrako hoveder.
Denne nøgle har kugle formet unbrako ender som letter arbejdet der hvor det kan være lidt vanskeligt at komme ordentlig til.

Anvendelse
Nøglen passer til unbrako skruer med 6 kantet 4, 5 og 6mm indvendig mål. Nøglen er lavet i varmebehandlet stål, som sikrer nøglen mod vrid og giver en lang holdbarhed.

Specifikationer

  • Passer til 6-kantede unbrakoskruer str.: 4, 5 og 6 mm (indvendige mål)
  • Materiale: Varmebehandlet stål.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.