Dette unbrakonøgle-sæt fra ParkTool er af professionel kvalitet og indeholder i alt 9 forskellige størrelser. Det gør dig i stand til at løse rigtig mange opgaver på cyklen. Unbrakonøglerne er designet med et kugleformet hove…
Læs mere
Vejl.: 319,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette unbrakonøgle-sæt fra ParkTool er af professionel kvalitet og indeholder i alt 9 forskellige størrelser. Det gør dig i stand til at løse rigtig mange opgaver på cyklen. Unbrakonøglerne er designet med et kugleformet hoved i den ene ende og et almindeligt kantet hoved i den anden ende (Gælder ikke 10 mm nøglen). Disse unbrakonøgler er udført i hærdet industrikvalitets stål.

Anvendelse
Mange cykler benytter i dag unbrakoskruer i forskellige størrelser, og det gælder også for meget af det ekstraudstyr og tilbehør man kan købe til moderne cykler. For at kunne efterskrue og montere diverse udstyr korrekt, er det derfor nødvendigt med et unbrakonøglesæt i høj kvalitet som dette.

Specifikationer

  • Park Tool unbrako nøglesæt
  • Størrelser på nøglerne: 1,5 - 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 - 8 og 10 mm
  • Materiale: hærdet industri kvalitets stål
  • Udformet med kuglehoved i den ene ende og lige i den anden ende (10 mm nøglen er dog lige i begge ender)

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

EAN: 763477004666

Ingen anmeldelser af dette produkt.