Mange af de cykler der sælges i dag inden for bla. racercykler, mountainbike, citybike og andre cykler med udvendige gear anvender kassettehus og kranksæt. der er spændt fast med unbrakonøgler i 11, 12, 14 og 15 mm. Derfor er…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Mange af de cykler der sælges i dag inden for bla. racercykler, mountainbike, citybike og andre cykler med udvendige gear anvender kassettehus og kranksæt. der er spændt fast med unbrakonøgler i 11, 12, 14 og 15 mm. Derfor er det nødvendigt at have et udvalg af disse størrelser unbrakonøgler på dit værksted. Denne nøgle er udført i hærdet industrikvalitets stål.

Anvendelse
Denne unbrakonøgle har en diameter på 11 mm og bruges primært til udskiftning af nogle kranksæt og kassettehuse. Det kan bl.a. være Mavic, Shimano Sun Race mfl.

Specifikationer

  • 11 mm unbrako nøgle
  • Materiale: hærdet industri kvalitets stål
  • Denne størrelse anvendes til hjul fra blandt andet Mavic, Shimano, Sun race og flere andre

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder.
Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

EAN: 763477004352

Ingen anmeldelser af dette produkt.