3 anmeldelser
Denne Klickfix styrtaske er udviklet med en kortlomme øverst, en stor lomme og en udvendig lomme foran på tasken. Tasken er ikke udviklet med stivere, og derfor har du større mulighed for at forme tasken ud fra de genstande, …
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 419,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Klickfix styrtaske er udviklet med en kortlomme øverst, en stor lomme og en udvendig lomme foran på tasken. Tasken er ikke udviklet med stivere, og derfor har du større mulighed for at forme tasken ud fra de genstande, tasken indeholder. Tasken er fremstillet med en skulderstrop, så du lettere kan tage tasken med, når du forlader cyklen. Tasken er designet i sort med et Rixen og Kaul refleks logo.

Anvendelse og montering
Dette er en perfekt taske til cyklisten, som ønsker en styrtaske, som sidder godt fast på cyklen, og som kan tages af og på, blot ved et enkelt tryk på styradapteren. Tasken hænger på en metalbøjle, som let kan klikkes fast på styradapteren (sælges separat)

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 8 liter
  • Kortlomme
  • Skulderstrop
  • Reflekterende logo
  • Mål: H: 26 cm. B: 16 cm. L: 22 cm.

Sikkerhed og kvalitet
Denne klickfix styrtaske sidder perfekt fast på cyklen, og den kan tages af og på, ved et enkelt tryk på styradapteren. På taskens front er der påsyet et Rixen og Kaul logo, som er reflekterende, dette gør dine chancer for at blive set i trafikken bedre.

Vedligeholdelse
Styrtasken kræver ingen vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den let tørres over med en fugtig klud.

EAN: 4030572105984

05-07-2019
Hurtig levering, mange smarte rum, velfungerende og let at tage med fra cyklen.
30-06-2014
Fra jeg bestilte varen til den lå på posthuset gik der kun 2 dage. Inden bestilling kontaktede jeg Cykelpartner.dk for nogle oplysninger og fik en god og kompetent service. Tasken var den billigste jeg kunne finde på nettet - super ekspedition. Bente Nissen
07-07-2013
Der bør tydeligere stå at tasken er incl. klickfix adapter. Med venlig hilsen Niels