2 anmeldelser
Med en volumen på hele 18 liter, er der god plads til skolebøger, indkøb eller udstyr i denne flotte Mira-cykeltaske fra Basil. Taskens vandafvisende cover sikrer, at dine ting forbliver tørre, mens beskyttende føder, beskytt…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med en volumen på hele 18 liter, er der god plads til skolebøger, indkøb eller udstyr i denne flotte Mira-cykeltaske fra Basil. Taskens vandafvisende cover sikrer, at dine ting forbliver tørre, mens beskyttende føder, beskytter tasken i bunden. I det store rum er der god plads til f.eks. indkøbsvarer mens du kan have din pung eller andre værdigenstande i taskens mindre lynlåslomme.

Anvendelse:
Denne smarte cykeltaske fra Basil er designet til at passe perfekt ned i firmaets cykelkurve eller til at blive hægtet på cyklen med Basils fikse "Hook on system". Tasken kan naturligvis også placeres i en cykelkurv fra en anden fabrikant.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: Plastik
  • Volumen: 18 liter
  • Basil "Hook on system" - passer til bagagebærer op til 16 mm Ø
  • Kan indeholde max 5 kg
  • 36 cm x 16 cm x 37 cm
  • Cykeltaske til bag
  • Passer til E-bike,. City- Trekking cykler
  • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet. Denne cykeltaske er bestemt ingen undtagelse. Og med sit flotte look vil den få din cykel til at skille sig ud i mængden.

Vedligeholdelse
Cykeltasken kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle være blevet snavset.

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet. Denne cykelkurv er bestemt ingen undtagelse. Og med sit flotte look vil den få din cykel til at skille sig ud i mængden.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle være blevet snavset. Sørg altid for at stramme alle skruer efter i ny og næ, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal.

EAN: 8715019176364

06-08-2019
Opfylder mine ønsker til en cykeltaske. God service og hurtig levering
11-03-2019
Er super tilfreds med mine nye cykeltasker og hurtig levering kan varmt anbefale både tasker og cykelpartner
17636_PDF_A.pdf 0.18 mb