Varenummer: 4900461

Sigma Buster - Lygteholder - Til montering på GoPro beslag


.
39 DKK / STK
31,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Lygteholder fra Sigma i den klassiske Buster-model. Virker med GoPro, når du skal cykle og filme på mørke ruter, da lygteholderen kan sættes fast på dit GoPro kamera. Dette giver dermed en alsidig mulighed for, at kunne benytte din cykellygte fra Sigma på optimerende vis.

  Anvendelse
  Her får du en Sigma Buster lygteholder, som du kan bruge til at sætte fast på dit GoPro kamera, så du har muligheden for at filme i mørke. Lygteholderen vil sikre, at din forlygte sidder ordentligt fast, så du kan koncentrere dig om det, du skal. Nemlig at cykle.

  Specifikationer

  • Til den klassiske Sigma Buster lygte
  • Lygten kan sættes fast på dit GoPro kamera

  Kvalitetsniveau
  Sigma Buster lygteholderen er et solidt stykke håndværk, som vil sørge for, at din lygte ikke falder af, selvom du har fart på og udsættes for bump eller lignende. Som med alle produkter fra Sigma går kvaliteten hånd i hånd med anvendelsen, hvilket sikrer dig på begge fronter.

  Vedligeholdelse
  Da Sigma Buster lygteholderen skal monteres på GoPro kameraet, er der ikke særlig meget vedligeholdelse. Dog skal du med jævne mellemrum sikre dig, at lygteholderen stadig sidder ordentligt fast, så du ikke risikerer, at den falder af, når du er ude at cykle.

 • Brand Sigma Sport
  Produkt Monteringsbeslag
  Genopladelig Nej
  EAN 4016224004614