13 anmeldelser
Ny type magnet lygte som du kan montere lige over forhjulet ved forgafflen på din cykel. Dette giver mange fordele og ses væsentlig bedre af bilisterne da den sidder højere end de fleste magnet lygter på markedet. SL 620 er m…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Ny type magnet lygte som du kan montere lige over forhjulet ved forgafflen på din cykel. Dette giver mange fordele og ses væsentlig bedre af bilisterne da den sidder højere end de fleste magnet lygter på markedet. SL 620 er med backup system så lygten også blinker når du holder stille og en helt ny type kondensator som er med et nyt spolesystem, som er mindre følsom over for afstanden til magneterne og den genererer mere strøm. SL620 har indbygget refleks og blinker mens du cykler. Antallet af blink afhænger af hvor hurtigt du cykler, dog vil lygten blinke minimum 120 gange i minuttet. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljø venlig, som en dynamolygte, blot uden modstand. Denne cykellygte er også blevet blåstemplet af Dansk Varefakta Nævn, hvor dette er sket under stramme krav og forhold.

Anvendelse
SL620 fra Reelight giver høje standarder for en optimal forlygte, der kan holde cyklisten synlig og tryg ved færdsel i trafikken. Forlygten kan benyttes på de fleste cykler, hvor den eneste hindring dog er, at spændebåndet til sensoren maksimalt kan klare en diameter på 44 mm.

Specifikationer

 • Ledningen er ca. 37 cm
 • Mål: 50 x 85 x 23 mm
 • Spændebåndet til sensor har en diameter på højest 44 mm
 • Indhold:
  • Forlygte (Hvid)
  • 2 magneter
  • Beslag til montering
 • Godkendt af Dansk Varefakta Nævn
 • Oval model til centermontering med back up og refleks

Montering
En centermontering skal benyttes til dette, hvor man nøje bør følge den medfølgende brugs- og monteringsanvisning. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

Kvalitetsniveau
Et højt kvalitetsniveau definerer dette firma, hvor komfort og funktionaliteten er selvsagt i navnet. Dette giver en sublim mulighed for, at man kan få løst dagligdagens problemer og mangler på cyklen på bedste vis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Reelight, hvor kunden er første prioritet.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af dette kan blot foregå ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimalt at efterspænde magneterne for en ordentlig stabilitet.

EAN: 5708441206221

09-10-2018
Virker som håbet :-)
08-02-2018
Fungerer, men lysstyrken er skuffende.
26-10-2014
nem at montere ,måtte gerne have lidt længer ledning
10-09-2014
Dejligt og enkelt.
21-02-2014
Meget nem at montere, og fungere super godt.
15-12-2013
knap så udsat for beskadigelse som std.lygte
30-05-2013
Virker fint nok, men der er nogle ting man kunne oenske sig bedre: 1. Monteringen var i teorien nem, men det var problematisk at faa skruen til at gribe fat i det spaendebaand der skulle saettes om forgaflen. 2. Lysstyrken overholder ganske vist lovens krav, men det saet batteridiodelygter jeg koebte i Netto lyser en del kraftigere. 3. Jeg kunne godt oenske mig et laengere kabel mellem generator og lygte.
17-04-2013
Super produkt
29-11-2012
Super lygte, der er nem at sætte på cyklen og virker med det samme. Jeg har før sat magnetlygter på og der har altid været lidt bøvleri med at sætte magneterne lige præcis, men med denne lygte gik det som smurt. Absolut anbefalelseværdig.
08-11-2012
Perfekt til en voksencykel da lygten placeres lige over forskærmen. Det kan være en fordel da andre modeller placeres på styret og der således bliver trangt på styret med ringeklokke, bremser m.m.
15-09-2012
Lygterne virker af bedre kvalitet end de andre Reelight modeller til styrmontering vi har på en del af cykelparken - 8 cykler. Specielt fastgørelsen i lygternes bagside er en svaghed på gamle modeller der knækker - og lygternes samling gør at der ikke kan gøres noget - heller ikke når/hvis ledningerne ved et uheld trækkes ud af lygten. Magneter og "dynamo" virker fint - svagheden er lygterne - regner med at monteringen på forgaflen i skærmbeslaget vil beskytte lygten, så den holder lidt længere end det har været tilfælde for nogle af de andre lygte...vi får se om noget tid. /Thomas
12-09-2011
jeg er meget tilfreds med varen og den virker efter hensigten
23-08-2011
Fedt at få lyset op i en højde hvor bilen let kan se dig fra deres bakspejl. Let at monterer,