Varenummer: 4737260

Reelight magnet forlygte SL620 Splitmodel med back up og refleks


.
249 DKK / STK
199,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Ny type magnet lygte som du kan montere lige over forhjulet ved forgafflen på din cykel. Dette giver mange fordele og ses væsentlig bedre af bilisterne da den sidder højere end de fleste magnet lygter på markedet. SL 620 er med backup system så lygten også blinker når du holder stille og en helt ny type kondensator som er med et nyt spolesystem, som er mindre følsom over for afstanden til magneterne og den genererer mere strøm. SL620 har indbygget refleks og blinker mens du cykler. Antallet af blink afhænger af hvor hurtigt du cykler, dog vil lygten blinke minimum 120 gange i minuttet. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljø venlig, som en dynamolygte, blot uden modstand. Denne cykellygte er også blevet blåstemplet af Dansk Varefakta Nævn, hvor dette er sket under stramme krav og forhold.

  Anvendelse
  SL620 fra Reelight giver høje standarder for en optimal forlygte, der kan holde cyklisten synlig og tryg ved færdsel i trafikken. Forlygten kan benyttes på de fleste cykler, hvor den eneste hindring dog er, at spændebåndet til sensoren maksimalt kan klare en diameter på 44 mm.

  Specifikationer

  • Ledningen er ca. 37 cm
  • Mål: 50 x 85 x 23 mm
  • Spændebåndet til sensor har en diameter på højest 44 mm
  • Indhold:
   • Forlygte (Hvid)
   • 2 magneter
   • Beslag til montering
  • Godkendt af Dansk Varefakta Nævn
  • Oval model til centermontering med back up og refleks

  Montering
  En centermontering skal benyttes til dette, hvor man nøje bør følge den medfølgende brugs- og monteringsanvisning. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

  Kvalitetsniveau
  Et højt kvalitetsniveau definerer dette firma, hvor komfort og funktionaliteten er selvsagt i navnet. Dette giver en sublim mulighed for, at man kan få løst dagligdagens problemer og mangler på cyklen på bedste vis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Reelight, hvor kunden er første prioritet.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af dette kan blot foregå ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimalt at efterspænde magneterne for en ordentlig stabilitet.

 • Brand Reelight
  Produkt Magnetlygte
  Genopladelig Nej
  EAN 5708441206221
 • Jesper P.

  Virker som håbet :-)

  Jesper T.

  Fungerer, men lysstyrken er skuffende.

  A.Stenkjær .

  nem at montere ,måtte gerne have lidt længer ledning

  Lars J.

  Dejligt og enkelt.

  Peter S.

  Meget nem at montere, og fungere super godt.

  Finn A.

  knap så udsat for beskadigelse som std.lygte

  Silas .

  Virker fint nok, men der er nogle ting man kunne oenske sig bedre: 1. Monteringen var i teorien nem, men det var problematisk at faa skruen til at gribe fat i det spaendebaand der skulle saettes om forgaflen. 2. Lysstyrken overholder ganske vist lovens krav, men det saet batteridiodelygter jeg koebte i Netto lyser en del kraftigere. 3. Jeg kunne godt oenske mig et laengere kabel mellem generator og lygte.