Varenummer: 4737258

Reelight magnet forlygte SL520 Splitmodel med back up


.
219 DKK / STK
175,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Magnetlygte som du kan montere på styret på din cykel. Dette giver mange fordele og ses væsentlig bedre af bilisterne da den sidder højere end de fleste magnet lygter på markedet. SL 520 er med backup system så lygten også blinker når du holder stille og en helt ny type kondensator som er med et nyt spolesystem, som er mindre følsom over for afstanden til magneterne og den genererer mere strøm. SL520 har ikke indbygget refleks. Den blinker mens du cykler. Antallet af blink afhænger af hvor hurtigt du cykler, dog vil lygten blinke minimum 120 gange i minuttet. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljø venlig, som en dynamolygte, blot uden modstand. Forlygten er desuden kvalitetsstemplet af Dansk Varefakta Nævn, hvor undersøgelsen foregår under stramme vilkår.

  Anvendelse
  SL520 forlygte fra Reelight giver gode forhåbninger om en solid forlygte, hvor der solidt kan lyses op i trafikken. Forlygten kan anvendes på de fleste cykler, hvor den monteres nemt. Dog kan spændebåndet til sensoren højst klare en diameter på 44 mm.

  Specifikationer

  • Dynamolygter med back up
  • Forlygten måler: 50 x 50 x 23 mm
  • Ledningen måler 75 cm
  • Spændebåndet til sensor har en diameter på højest 44 mm
  • Indhold:
   • Forlygte (Hvid)
   • 2 magneter
   • Beslag til montering

  Montering
  En montering af dette bør foregå ved, at man nøje følger den medfølgende brugs- og monteringsanvisning. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

  Kvalitetsniveau
  Reelight er den danske kvalitet når den er bedst. Her bliver komfort og funktionalitet defineret ved, at solide materialer og en næse for brugerens behov og mangler benyttet. Dette giver et højt kvalitetsniveau, hvor produkterne kan hjælpe på en bedre hverdag og tilværelse på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Reelight.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af denne forlygte kan blot kræve, at man en gang imellem tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 • Brand Reelight
  Produkt Magnetlygte
  Genopladelig Nej
  EAN 5708441205217
 • Lars E.

  Konceptet med en lygte der er placeret højere er knaldgodt - desværre er lysstyrken slet ikke i nærheden af hvad jeg havde forventet. Backup funktionen ser desværre også ud til at have svært ved at følge med.

  Søren K.

  Udmærket vare. Let at montere men jeg kan dog ikke få lygten til at blinke videre når cyklen holder stille.

  Carsten D.

  Er lidt besværlig at montere på en fjedergaffel. Ledningen er lige det korteste. Lyset kan IKKE bruges til at se ved - kun til at blive set.

  Marck P.

  Varen lever desværre ikke på til mine forventninger. Selve lygten er monteret til et beslag via en lille konsol bag på lygten. Denne virker særdeles skrøbelig og er netop knækket af. Vedlagte strips er for korte, og der er for få. Dog skal siges det er et stort fremskrift man nu kan få lygter som sidder højere oppe end de gamle som sad på gaflerne, meget lavt. Lygterne lyser godt og kraftigt.

  Anton F.

  Ledningen er alt for kort.