Varenummer: 4737265

Reelight magnet baglygte SL621 Splitmodel med back up og refleks


.
269 DKK / STK
215,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Ny type magnet cykellygte som du kan montere på bagagebæreren på din cykel. Dette giver mange fordele og ses væsentlig bedre af bilisterne da den sidder højere end de fleste magnetlygter på markedet. SL 621 er med backup system så lygten også blinker når du holder stille og en helt ny type kondensator som er med et nyt spolesystem, som er mindre følsom over for afstanden til magneterne og den genererer mere strøm. SL621 har indbygget refleks og blinker mens du cykler. Antallet af blink afhænger af hvor hurtigt du cykler, dog vil lygten blinke minimum 120 gange i minuttet. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljø venlig, som en dynamolygte, blot uden modstand.

  Anvendelse
  SL621 fra Reelight sørger for et optimal sæt af kondensator og baglygte, der kan holde cyklisten synlig og sikker i trafikken. Baglygten kan benyttes på de fleste cykler, hvor spændebåndet dog kan kan klare en maksimal diameter på 44 mm. Afstanden mellem de 2 bolte som skal monteres til bagagebæreren kan desuden justeres i bredden fra ca. 50 - 90 mm

  Specifikationer

  • Til bagagebærer
  • Med refleks og back up
  • Mål: 120 x 50 x 23 mm
  • Ledningen er ca. 60 cm
  • Spændebåndet til sensor har en diameter på højest 44 mm
  • Godkendt af Dansk Varefakta Nævn
  • Indhold:
   • 1 Baglygte (Rød)
   • 2 magneter
   • Beslag til montering
  • Kan monteres i bredden fra 50 - 90 mm

  Montering
  En montering bør foregå under de forhold, at man nøje følger den medfølgende brugs- og monteringsanvisning, herunder en montering i bagagebæreren. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

  Kvalitetsniveau
  Reelight er et positivt symbol på den danske kvalitet, hvor komfort og funktionalitet falder sublimt sammen. Firmaet har kunden for øje, hvor dagligdagens problemer og mangler på cyklen kan blive løst på bedste vis. Dette har givet dem en solid plads på markedet, hvor selv den enkelte kunde kan se sig tilfredsstillet.

  Vedligeholdelse
  Vedligeholdelsen kan ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimal, at man efterspænder magneterne for en ordentlig stabilitet.

 • Brand Reelight
  Produkt Magnetlygte
  Genopladelig Nej
  EAN 5708441306235
 • Lars E.

  Konceptet med en lygte der er placeret højere er knaldgodt - desværre er lysstyrken slet ikke i nærheden af hvad jeg havde forventet. Backup funktionen ser desværre også ud til at have svært ved at følge med.

  Jesper P.

  Virker som håbet :-)

  Jesper T.

  Fungerer, men lysstyrken er skuffende.

  Anders T.

  Super gode lygter. Men det er kun 2 ud af 3 der virker ordenligt. Den sidste stopper med at blinke næsten med det samme hjulet stopper med at kører.

  Palle P.

  Levering som forventet, varen som forventet,virker som forventet, alt i alt, som det skal være Tak

  Henrik S.

  Monteret på 20" børnecykel. Fungere perfekt. Nem nok at montere, men det tager lidt tid.

  Mads B.

  Lidt for kringlet at montere, virker ikke særligt solidt lavet, kvaliteten har dykket noget siden de gode gamle lygter til navmontering, det må kunne gøres bedre, ellers er det de sidste jeg har købt af denne slags.

  Emil K.

  Gode priser og hurtig levering :) kan kun anbefales.

  Michael M.

  Det virke bare og nemt at montere.

  Claus G.

  Fungerer superfint, der er lys i baglygten når cyklen holder stille - efter man har kørt et par minutter.

  Ole L.

  Nogenlunde nem at sætte på, fungerer efter hensigten.