Varenummer: RL21001

Reelight GEM+ - Forlygte - 320 Lumen - USB-C-genopladelig - Vandtæt


.
189 DKK / STK
151,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Reelight forlygte er en praktisk cykellygte med en lang række praktiske funktioner. Med optil 320 lumen sørger cykel forlygten for at skabe et godt lys på din cykeltur i mørket, samtidig med at du bliver set af dine medtrafikanter. Lygten har nemlig også hele 6 lystilstande, som giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine behov. 

  Den vandtætte konstruktion sørger for, at du naturligvis kan medbringe den i alt slags vejr. Cykellygten er genopladelig og oplades med det medfølgende USB-C kabel. 

  Med en batterilevetid på op til 86 timer og en opladningstid på kun 3 timer, er du altså godt kørende med Reelight GEM+ forlygten.

  Forbedret sikkerhed med intelligent bremselys

  GEM+'s baglygte har et intelligent bremselys, der registrerer nedbremsningen, mens du kører. Når du bremser, skifter lygten hurtigt mellem to valgbare tilstande med høj synlighed i 3 sekunder, hvilket effektivt advarer den efterfølgende trafik om din tilstedeværelse. Du kan være sikker på, at du har fleksibiliteten til at aktivere eller deaktivere denne funktion, når det passer dig.”

   

 • Brand Reelight
  Produkt Forlygte
  Model GEM+
  Batteri Indbygget genopladeligt 900 mAh li-poly batteri
  Genopladelig Ja
  Ladetid ca. 3 timer
  Batterilevetid Op til 86 timer
  Oplader medfølger Ja
  Ladekabel medfølger Ja
  Lumen (forlygte) 320
  EAN 5708441210013
 • Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.