Denne wirelås  er et tilvalg til Kryptonites Retractable-model eller en AXA-ringlås og kan derfor ikke anvendes alene. Wiren gør det muligt at låse cyklen fast omkring et lille træ, et cykelstativ eller en lygtepæl. For at be…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 159,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne wirelås  er et tilvalg til Kryptonites Retractable-model eller en AXA-ringlås og kan derfor ikke anvendes alene. Wiren gør det muligt at låse cyklen fast omkring et lille træ, et cykelstativ eller en lygtepæl. For at beskytte din cykel mod ridser, har Kryptonite betrykket wiren med nylon, hvilket også beskytter wiren mod rust.

Anvendelse
Du kan som sagt ikke bruge denne lås alene, den SKAL benyttes i kombination med en Kryptonite Retractable model cykellås eller en ringlås fra AXA. Wirelåsen er et glimrende supplement, der med sin 120 cm lange wire gør det muligt, at spænde cyklen fast omkring en stationær genstand. Wiren er i sig selv ikke forsikringsgodkendt, men kan fungere som et ekstra forsvar mod cykeltyve og afskrække disse fra at give sig i kast med din cykel, da de skal bruge ekstra tid på at klippe wiren over.

Specifikationer

  • Plug-in wire til ringlås
  • 120cm lang
  • 10mm kraftige stålwire
  • Nylon betrukket
  • Lifetime warranty

Kvalitetsniveau
Vi anbefaler at du bruger denne wirelås i kombination med en af Kryptonites eller AXAs forsikringsgodkendte (og kompatible) cykellåse. Låsen her er omfattet af Kryptonies livstidsgaranti, som du kan læse mere om på Kryptonites egen hjemmeside. Wiren, der er 120 centimeter lang og 10 mm tyk, er lavet af solidt stål.

Vedligeholdelse
Denne wirelås kræver ingen særlig vedligeholdelse.

 

EAN: 720018002253

Ingen anmeldelser af dette produkt.