Til sommerens cykelture har du brug for et par ultralette og effektive cykelhandsker, der tillader dine hænder at ånde uden at de bliver svedige. Derfor har Assos skabt disse RS Aero FF Gloves, hvis bagerste del er lavet med …
Læs mere
Assos HANDSKER størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Til sommerens cykelture har du brug for et par ultralette og effektive cykelhandsker, der tillader dine hænder at ånde uden at de bliver svedige. Derfor har Assos skabt disse RS Aero FF Gloves, hvis bagerste del er lavet med Assos' eget Breezer Tex-materiale. Et mesh-stof der er ultralet og giver god udluftning. Handsken giver samtidig et godt greb om styret og er polstret i håndfladen så du oplever færre stød og rystelser gennem styret.

Anvendelse
Disse cykelhandsker er skabt til sommerens varme cykelture, hvor du har brug for et sikkert greb om styret, der ikke bliver glat af svedige hænder.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 50% polyester, 40% kunstlæder, 10% polyamid
  • Anatomisk udskæring
  • Polstring i håndfladen
  • Åndbare
  • Sikkert greb

Kvalitetsniveau
Som altid leverer Assos et produkt af absolut topkvalitet. Det anatomiske cut, der er anvendt på disse handsker, minimerer krøleffekten i handskerne, så det bliver lettere at tage dem på. Effekten forbedres af brugen af 3D teknologi i udformningen samt anvendelsen af tre forskellige typer tekstil fordelt på syv paneler.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.

Tilgængelige varianter

XLG


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse XS S M L XL XLG
Hånd omkreds 17,5 - 19 18,5 - 20 20 - 22 22 - 23,5 23,5 - 25,5 25+++
Ingen anmeldelser af dette produkt.