1 anmeldelser
Schwalbes Marathon Racer er et af de letteste cykeldæk i sin klasse, hvilket især er bemærkelsesværdigt idet, dækket har en god punkteringsbeskyttelse i form af Schwalbe RaceGuard. Dækket er lavet med en SpeedGrip-gummiblandi…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Schwalbes Marathon Racer er et af de letteste cykeldæk i sin klasse, hvilket især er bemærkelsesværdigt idet, dækket har en god punkteringsbeskyttelse i form af Schwalbe RaceGuard. Dækket er lavet med en SpeedGrip-gummiblanding, der giver gode styreegenskaber. Siderne er en LiteSkin-konstruktion, hvilket holder Marathon Racers vægt langt under sine sammenlignelige konkurrenter.

Anvendelse
Dette ultra lette Schwalbe dæk benyttes hovedsageligt til daglig cykling på hårde underlag som asfalt og fliser. Dækket er designet til brug på almindelige sportscykler, samt visse citybikes og tour cykler. Dækket er udviklet specielt til dig, der foretrækker et let dæk med super gode rulleegenskaber og en god punkteringsbeskyttelse, men samtidig ønsker at holde din cykels totalvægt så lav som muligt.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: Kun 395 gram
  • Størrelse 700x30c (30-622) 28x1,20
  • Dæktype: Tråddæk
  • RaceGuard punkteringsbskyttelse
  • SpeedGrip gummiblanding
  • Karkasse: LiteSkin dæksider
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme.
  • Dæk tryk: 4,5 - 7,0 BAR/65 - 100 PSI

Montering
Se gerne denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Marathon Green Guard dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Du skal altså gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler at holde et korrekt dæktryk som giver længere levetid på dækket, sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

EAN: 4026495643634

24-01-2019
Erstatter et kineser dæk på min bycykel. Schwalbe-dækket er markant lettere, og ruller tydeligt bedre end det gamle dæk. Køber helt sikkert sådan et her igen når det næste kineserdæk er slidt op.