Varenummer: 1110076601

Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Tråddæk - 700x25C (25-622)


 
249 DKK / STK
199,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Schwalbe Marathon Plus ny model 2014, som er opgraderet med en mere dynamisk profil og mange forbedringer indvendigt i dækket. Dækket er med 5mm SmartGuard punkterings beskyttelse, selv en tegnestift kan ikke stikkes igennem beskyttelseslaget. Ydermer er der refleks på dæksiderne og Schwalbes Endurance gummiblanding som giver størst mulig holdbarhed. Kombinationen af SmartGuard og 67 EPI karkasser giver en fremragende beskyttelse og smidighed.

  Anvendelse
  Anvendes primært til daglig cykling på hård underlag, asfalt og fliser og er beregnet til almindelige sportscykler, nogle City Bike og tour cykler.
  Er du træt af at punktere, så er dette cykeldæk det helt rigtige valg.

  Specifikationer

  • Schwalbe Marathon Plus New generation cykeldæk
  • New flatt-less
  • Størrelse 700 x 25c (25-622) 28 x 1,00
  • 5mm SmartGuard punkteringsbskyttelse
  • Endurance gummiblanding
  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, som beskytter mod snitskader og sikrer en ensartet farvning
  • Dæk tryk 6,0 - 8,0 BAR - 85 - 115 PSI
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket
  • Vægt 590 gram

  Montering
  Monteringsguide kan du hente her.

  Kvalitetsniveau
  Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

  Vedligeholdelse
  Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

   

 • Brand Schwalbe
  Produkt Kanttrådsdæk
  Anvendelse Race, Citybike
  Farve Sort
  Størrelse 700
  Tubeless ready/easy Nej
  Dæktype Almindelig/kanttråd
  Bredde 25c
  ETRTO 25-622
  EAN 4026495850117
 • Lasse M.

  Lidt svære at montere, men super kvalitet og ruller dejligt

  Ole B.

  De var som de skulle være. Som det ofte er tilfældet var de lidt "deforme" da jeg modtog dem, men de skulle bare lige have nogle timer til at "sætte" sig. )Så kan jeg lære at bestille i god tid.) Min generelle erfaring med produktet er at det er fremragende.

  Henning L.

  jeg er fint tilfreds med produktet.

  Karim L.

  Super dæk!

  Peter B.

  Dækket er meget smidigt og var nemt at få monteret på fælgen.

  Carl N.

  Meget hurtig levering og varen som beskrevet, jeg er glad.

  Lars L.

  Teksten under refleksbåndet er næsten ulæselig. Ca 24 times levering efter bestilling. 😄 😄 😄

  Per R.

  Super dæk lidt svære at montere

  Vagnåge. C.

  Super levering som det plejer

  Asmir D.

  perfekt handel. super dæk !!

  Peter L.

  Som altid - super!

  Jørn F.

  Super dæk til vintervejret, er dog lidt svær at montere på fælgen...

  Finn M.

  hurtig levering og uden fragt gebyr. lige som ønsket😊

  kurt H.

  det virker fint

  Bo N.

  Punkterer stort set aldrig med de her Marathon plus. Vær dog opmærksom på, at dækket fylder mere i højden, når det er pumpet op til 6 bar. Den forøget højde på dækket kan slæbe (gå på) mod cykelskærmen - især bagpå.

  Torben W.

  8000 km på forhjul 6000 på baghjul Godt gået

  Jakob S.

  det rigtige vinterdæk

  Erik A.

  Super dæk. Virker super robuste. De er dog lidt højere en Durano Plus modellen. Som jeg normalt bruger (fik mig en lille overraskelse) Så har du begrænset plads til dækket, vil jeg heller anbefale "Durano Plus". Det har et godt dæk mønster. Så jeg glæder mig til at se om det også holder 4000+ km uden punkteringer, som jeg er vandt til fra "DP".

  Peter T.

  At handle med Cykelpartner er en fornøjelse. Leveringstid, service og opfølgning på ordren er bare i orden og vi vil ikke tøve med at handle med denne leverandør en anden gang. Pris inkl. fragt var i øvrigt også konkurrencedygtig.

  Andreas B.

  Har benyttet dette dæk i mange størrelser. Denne gang i 700x25C for at afløse et 700x28C dæk i et andet mærke, hvor der var minimalt med plads omkring skærmene. Dækkene er det tætteste jeg er kommet på punkteringsfri. Prisen er en høj vægt.

  Jes B.

  Jeg kender ikke nok til dækkets egenskaber ved kørsel, da jeg desværre ikke får det brugt. Dækkets vægt var lidt højere end jeg havde forestillet mig, og jeg vil nok hellere træne med risikoen for punktering ved et lettere dæk, kontra "sikkerheden" i dette lidt tungere dæk. Dækket virker ekstremt stærkt og med en god slidbane, så jeg vil mene, det er en god løsning til den ambitiøse motionist, der ikke lader sig gå på at nogle få hundrede gram ekstra, men som værdsætter at køre i regnbygerne med visheden om, at der skal meget til en punktering.

  Kurt H.

  Hvis man hader punkteringer, så er dette dækket, man skal vælge. Jeg har indtil videre kørt over 3000 kilometer på landevejene på min racer - uden én eneste punktering - på disse dæk. Nu er mit bagdæk ved at være slidt, og en af årets nemmeste valg, er at købe et Marathon Plus igen. Et enkelt råd: Lad dækket sidde på fælgen et døgns tid efter første montering, inden der pumpes luft i slangen, sådan at dækket kan "finde formen". Så slipper man nemlig for at slangen kryber ud under dækket og eksploderer i hovedet på én mens man pumper.

  Eigil M.

  supergod

  Peter M.

  Det her er nok verdens bedste dæk. Det er i hverfald de lækreste og mest solide dæk jeg nogensinde er stødt på. Super grip og super hårdføre.

  Lars H.

  Uden tvivl et af de mere hårdføre på markedet, men du kan være uheldig at det er noget af et mareridt at få på uden det rigtige værktøj. Flat-Less er deres nyeste version, det gamle plejede snildt at køre omkring 3.500 i alt slags vejr uden punktering, men dommen er stadig ude på dette. Sidste dæk holdt kun 1.200 km før det punkterede, hvilket jeg synes lige er i underkantet iforhold til besværet med at få det på

  Jan M.

  Er meget stiv i strukturen og var lidt svær ved at få til at sidde rigtigt. Men meget overbevisende og god og "fast" at køre med.

  Lennart K.

  Gode vare :-)

  Michael R.

  Super dæk. Jeg har tidligere kørt med racerdæk på min hverdagscykel, men punkterede lidt for ofte, så nu er de skiftet og jeg er meget tilfreds ind til videre.

  Lejf K.

  Dæk endnu ikke monteret.

  Henning A.

  Super godt til vådt/vinter føre .. Kører med 700*25 med et lille *23 indlæg i for ekstra protection .. Ingen punkteringer i 3 år nu ..

  Jonathan H.

  Varen ankom hurtigt og jeg har ikke haft nogle problemer med dækkene indtil videre. Anden dag jeg havde dem, kom jeg til at køre over en smadret flaske, som jeg ikke så, og de punkterede ikke! Super godt produkt, kan anbefales!

  Sune D.

  Super dæk - godt at køre på og forhåbentlig punkteringsfri.

  Mohammad A.

  Dækkende er VIRKELIG hårde, hvilker er godt når det kommer til beskyttelse, men et MARRIDT når det kommer til installering. De er næsten umulige at installere uden at der kommer et bump et sted. Der skal virkelig bruges kræfter, og jeg øelagde blandt andet et helt nyt dæk pga. det.

  Claus H.

  Jeg er meget tilfreds med mine nye dæk. Har kørt på dem 2 gange - og de fungere perfekt. Fin hastighed og en fornemmelse af de virker ret skridsikre.

  Ballerup K.

  De bedste dæk som findes

  Torben H.

  Svære at montere. Svært at få dækket til at sidde ordentlig. Ret rustikke til en racercykel, dæk mønsteret er lig grov nok. Ville nok have valgt durano hvis jeg skulle gøre det om.

  Bjarne S.

  Alt ok