Dette Schwalbe Delta Cruiser Plus kanttrådsdæk er en opdateret version af Schwalbes almindelige Delta Cruiser dæk. I denne nye version er der indbygget en 3 mm PunctureGuard punkteringsbeskyttelse og der er Twin dæksider, så …
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Schwalbe Delta Cruiser Plus kanttrådsdæk er en opdateret version af Schwalbes almindelige Delta Cruiser dæk. I denne nye version er der indbygget en 3 mm PunctureGuard punkteringsbeskyttelse og der er Twin dæksider, så du får ekstra beskyttelse mod snitskader. Dækket er lavet med en SBC-gummiblanding. Alt dette giver et dæk med gode køreegenskaber og høj komfort.

Anvendelse
Schwalbes Delta Cruiser Plus benyttes hovedsageligt til daglig cykling på hårde underlag såsom asfalt og fliser. Cykeldækket er et sikkert valg til juniorcykler, og det anvendes desuden på cykeltrailere og mountainbikes. Er du træt af punkteringer er dette cykeldæk det helt rette valg. Det 3mm tykke indlæg beskytter mod punktering uden at det går ud over smidigheden i dækket, der er mere behagelige at køre på end tilsvarende dæk med 5 mm punkteringsbeskyttelse.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: 895 gram
  • Størrelse 26x1,75 (47-559)
  • Dæktype: Tråddæk
  • 3mm Puncture Guard punkteringsbskyttelse
  • SBC Basic Compound gummiblanding
  • Karkasse: Twin Skin dæksider,
  • 50 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme.
  • Dæk tryk 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Delta Cruiser Plus dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler at holde et korrekt dæktryk som giver længere levetid på dækket, sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495906814

Ingen anmeldelser af dette produkt.