Dette Schwalbe Delta Cruiser Plus-dæk er en opgraderet og forbedret version af det almindelige Delta Cruiser dæk. Denne version har 3 mm PunctureGuard punkteringsbeskyttelse og Twin dæksider, der giver bedre beskyttelse mod s…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Schwalbe Delta Cruiser Plus-dæk er en opgraderet og forbedret version af det almindelige Delta Cruiser dæk. Denne version har 3 mm PunctureGuard punkteringsbeskyttelse og Twin dæksider, der giver bedre beskyttelse mod snitskader. Derudover er der anvendt en SBC-gummiblanding. Til sammen giver det et dæk med gode køreegenskaber og et højt komfortniveau.

Anvendelse
Ligesom sin forgænger anvendes dette Delta Cruiser Plus dæk primært til daglig cykling på hårde underlag såsom asfalt og fliser. 20" dækket er et godt valg til de mindre juniorcykler og anvendes desuden på nogle cykeltrailere og mountainbikes. Dækket giver desuden en god punkteringsbeskyttelse takket være sit 3 mm tykke indlæg. Dette indlæg beskytter mod punktering men tillader samtidig dækket at være rimeligt smidigt. Dæk med denne type punkteringsbeskyttelse er mere behagelige at køre på end dæk med en 5 mm punkteringsbeskyttelse - der ofte er væsentligt mere stive og langt mindre komfortable.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: 670 gram
  • Størrelse 20x1,75 (47-406)
  • Dæktype: Tråddæk
  • 3mm Puncture Guard punkteringsbskyttelse
  • SBC Basic Compound gummiblanding
  • Karkasse: Twin Skin dæksider,
  • 50 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme.
  • Dæk tryk 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Delta Cruiser Plus dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler at holde et korrekt dæktryk som giver længere levetid på dækket, sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495906739

Ingen anmeldelser af dette produkt.