Varenummer: 45240528

Foldedæk 700 x 28c Continental Grand prix 4-season


 
379 DKK / STK
303,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Continental Grand Prix 4-Season's er et godt allround dæk, fordi dækket har punkteringsbeskyttelse, lang holdbarhed og et godt vejgreb. Foldedækket er nok et af verdens mest brugte racerdæk blandt motionister såvel som professionelle. De lange traditioner bag Continental har givet deres produkter et kvalitetsstempel. Dette foldedæk er håndlavet i Tyskland og er en konkurrent til Schwalbe's Durano Plus.

  Anvendelse
  Dette Continental Grand Prix 4-Season foldedæk er dækket til dig, der vil slippe for at skifte dæk i vejkanten. Dækket er et godt allround dæk, som har punkteringsbeskyttelse og lang holdbarhed. Grand Prix 4-Season's gummiblanding er udviklet med en speciel karbon, som gør, at dækket står helt fantastisk fast i vådt føre og ved lave temperaturer.

  Specifikationer

  • Størrelse: 700x28c (28-622)
  • Farve: Sort
  • Punkteringsbeskyttelse
  • Lang holdbarhed
  • Godt vejgreb
  • 330 TPI
  • Håndlavet i Tyskland
  • Vægt: 292 gram
  • Materiale: Superelastisk gummi
  • Dæktryk: Maksimum 8,5 bar

  Montering
  Ved montering af dette dæk skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt, at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til maksimum belastning (8,5 bar). Et racer dæk skal altid være pumpet til maksimum lufttryk på 8,5 bar for at opnå de optimale køreegenskaber.

  Kvalitetsniveau
  Continental har mere end 100 års erfaring indenfor cykeldæk og -slanger, og det har i dag gjort Continental til en af de førende dækproducenter i verden. Continental er et kvalitetsstempel uden sammenligning. Continental er den eneste tyske producent af cykeldæk, som reelt set producerer deres dæk i Tyskland. Continental stræber konstant efter nye innovative tiltag og derfor søger producenten også inspiration rundt omkring i verdenen.

  Vedligeholdelse
  Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse genstande øger risikoen for en punktering. Hold alt cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

 • Brand Continental
  Produkt Foldedæk
  Anvendelse Race, Citybike
  Farve Sort
  Størrelse 700
  Tubeless ready/easy Nej
  Dæktype Foldedæk
  Bredde 28c
  ETRTO 28-622
  EAN 4019238674620
 • jacob .

  Er rigtig glad for det her dæk, det meget bedre end mit gamle, og overvejer nu at udskifte mit andet dæk med dette også. man kan pumpe dækket op til 8 bar eller køre med ned til 4 bar og få lidt mere rullemodstand til vinteren. kan klart anbefaldes

  Martin S.

  Super dæk til de kolde måneder (så længe der ikke er sne og is)

  Vignir I.

  Fine dæk, nemme at montere.

  Kasper M.

  Ruller godt. Nem montering.

  Bertil H.

  Dette er et virkeligt godt all-round dæk, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har kørt på disse dæk gennem rigtig mange år. De ruller godt, er slidstærke og står godt fast på våd vej. Selvfølgelig punkterer man indeimellem, men der er langt mellem punkteringerne. De er lidt smallere end andre 28C dæk.

  Anders L.

  Super dæk - dog stor der på dækket at det kan pumpes til maks 8.0 bar og ikke de 8.5 bar der står i beskrivelsen

  Niels C.

  Håber det er i orden når jeg engang skal bruge det.... Cykel partner godt sted at handel.. kommer igen.

  Steen D.

  Efter 10 km på asfalteret cykelsti sad der en sten midt i dækket = gå og bande hele vejen hjem. Ikke bedre end det billige dæk fra Harald Nyborg