Continental lukket ring 700 x 22c til race model Sprinter. Dette dæk er let nok til alvorlige racing stærk og holdbar nok til at bruge som et trænings dæk. Ringen er med til at yde en komfortabel kørsel, samt et meget højt ki…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Continental lukket ring 700 x 22c til race model Sprinter. Dette dæk er let nok til alvorlige racing stærk og holdbar nok til at bruge som et trænings dæk. Ringen er med til at yde en komfortabel kørsel, samt et meget højt kilometertal.

Anvendelse
Denne Continental Sprinter ring henvender sig til racerdæk, til motionisten såvel som den professionelle, der kører med lukkede ringe.

  • Fire lag af Continentals proprietære Polyamid beklædning for fremragende punktering beskyttelse
  • Komfortabel kørsel og meget højt kilometertal
  • Fremstillet i Tyskland fra naturgummi forbindelser
  • 3 karkasse lag; 180 TPI
  • Pumpes mellem 110 og 170 PSI.
  • Vægt: ca. 275 gram.

Montering
Ved montering af denne ring skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt, at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til maksimum belastning (11,5 bar). En lukket ring skal altid være pumpet til maksimum lufttryk på 11,5 bar for at opnå de optimale køreegenskaber.

Kvalitetsniveau
Continental har mere end 100 års erfaring indenfor cykeldæk og -slanger, og det har i dag gjort Continental til en af de førende dækproducenter i verden. Continental er et kvalitetsstempel uden sammenligning. Continental er den eneste tyske producent af cykeldæk, som reelt set producerer sine dæk i Tyskland. Continental stræber konstant efter nye innovative tiltag, og derfor søger producenten også inspiration rundt omkring i verdenen.

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. Småsten og andre spidse genstande øger risikoen for en punktering. Hold altid cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort

EAN: 4019238334715

Ingen anmeldelser af dette produkt.