Continentals Race King Performance er ikke overraskende et yderst populært MTB-dæk. Det har en lav rullemodstand, vejer meget lidt og har en glimrende komfort. Dækket har god punkteringsbeskyttelse med tre tætvævede beskytten…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Continentals Race King Performance er ikke overraskende et yderst populært MTB-dæk. Det har en lav rullemodstand, vejer meget lidt og har en glimrende komfort. Dækket har god punkteringsbeskyttelse med tre tætvævede beskyttende yderlag. Derudover har det naturligvis Continentals legendariske PureGrup Compound-belægning, der giver et fantastisk vejgreb.

Anvendelse
Dækket kan bruges til alle former for MTB- og cross-country cykling. Hvad enten du træner for sjov eller deltager i Cross Country World Cup er dette hjul et solidt og sikkert valg. Dækket er tubeless ready, hvilket vil sige, at du kan bruge det let kan konverteres til tubeless. Under video-sektionen kan de se Continentals egen guide til hvordan du anvender hjulet uden slange.

 Specifikationer:

  • Størrelse: 29x2,2 (56-622)
  • Gummiblanding: Pure Grip compound.
  • TPI i kassen: 2/120 + 3/180

Kvalitetsniveau
Endnu engang leverer Continental et kvalitetsdæk med dette Race King Performance. Dækket er let at montere og har en lav rullemodstand, så du kan få fart på. Samtidig giver den fænomenale Pure Grip-belægning dig et rigtig godt vejgreb, så du kan presse din cykel endnu længere. 

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse genstande øger risikoen for en punktering. Hold altid cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 4019238797558

Ingen anmeldelser af dette produkt.