Markedets bedste foldedæk til prisen, der former dine hjul til at være alsidige og anatomiske gode. Foldedækket benytter sig af PolyX Breaker, der yder en høj beskyttelse mod punktering. Man har benyttet sig af erfaringer fra…
Læs mere
Vejl.: 389,00
DKK 389,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Markedets bedste foldedæk til prisen, der former dine hjul til at være alsidige og anatomiske gode. Foldedækket benytter sig af PolyX Breaker, der yder en høj beskyttelse mod punktering. Man har benyttet sig af erfaringer fra bildæk, hvor polyester i dækkene har været brugt i årevis. Det utroligt resistente stof sørger for en høj densitet, der beskytter mod fremmede objekter. Dækket er desuden udviklet med DuraSkin, der giver dækket et godt vejgreb og holder dækket i perfekt stand - under selv de hårdeste forhold. Overfladen er lavet med polyamid, så dækket bliver slidstærkt og alsidigt.

Anvendelse
Gatorskin fra Continental henvender sig til kørsel på race, hvor hårde forhold kunne opstå. Foldedækket giver en slidstærk og fleksibel oplevelse, hvor dækket sjældent skal skiftes. Dækket har et dæktryk på maksimum 6,5 - 8 BAR.

Specifikationer

  • Størrelse: 700x28c (28-622)
  • Farve: Sort
  • Punkteringsbeskyttelse: PolyX Breaker
  • Godt vejgreb: Dura Skin
  • 3/180 TPI
  • Vægt: 300 gram
  • Dæktryk: Maksimum 6,5 - 8,0 Bar

Montering
Se denne guide

Kvalitetsniveau
Continental leverer markedets bedste hjul. Om det så er til MTB, Croos eller race, giver hjulene den højeste komfort og alsidighed. Firmaet har mere end 100 års erfaring, hvor nye og innovative tiltag har været tilfældet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Continental.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at pumpe dækket til det anviste dæktryk. Dækket bør tjekkes hver 10. dag.

EAN: 4019238581430

Ingen anmeldelser af dette produkt.