Denne Shimano XTR RT-MT900 bremserotor er designet til montering vha. Shimanos center lock system. Rotoren har en diameter på 160mm og er udviklet med brug af en særlig produktionsmetode kaldet Ice Technologies Fr…
Læs mere
Vejl.: 609,00
DKK 499,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Shimano XTR RT-MT900 bremserotor er designet til montering vha. Shimanos center lock system. Rotoren har en diameter på 160mm og er udviklet med brug af en særlig produktionsmetode kaldet Ice Technologies Freeza. Metoden øger varmeafledning, idet rotoren består af to ydre lag af rustfrit stål og en midte i aluminium. Som resultat får du op til 50% reducering af varmegenerering på rotoren, hvilket øger din bremseeffekt med 20%. Slitagen på bremseklodserne reduceres samtidig med 20% ligesom du får formindsket varme på dit hjulnav.

Anvendelse
Denne bremserotor er udviklet til brug på XC-, MTB- og trail-cykler med skivebremser og egner sig både til sport, konkurrence og E-Bikes. For at kunne bruge rotoren skal dit hjulnav være forberedt til Shimanos center-lock-system med stråler som passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering. Denne rotor kan anvendes til både for og baghjul.

Specifikationer

  • Shimano XTR RT-MT900-S rotor
  • Vægt ca. 108 gram
  • 160 mm i diameter
  • Ice-Technologies Freeza
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

EAN: 4524667340997

Ingen anmeldelser af dette produkt.
IRTMT900S_A.pdf 1.29 mb