Her får du en SM-RT10 bremserotor fra Shimanos Altus-serie. Bremserotoren er lavet af rustfri stål med en lock-ring ligeledes af stål. Rotoren er designet til at give god ventilation, hvilket giver en hurtig nedkøling. Vær op…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en SM-RT10 bremserotor fra Shimanos Altus-serie. Bremserotoren er lavet af rustfri stål med en lock-ring ligeledes af stål. Rotoren er designet til at give god ventilation, hvilket giver en hurtig nedkøling. Vær opmærksom på, at roteren skal bruges sammen med bremseklodser af resin.

Anvendelse
Shimano har designet denne bremserotor til cykler med skivebremser. Rotoren egner sig bedst til trekking-cykler og mountainbikes. For at kunne bruge roteren, skal din cykels hjulnav være forberedt til Shimanos centerlock-system, med stråler der passer indvendigt i midten af bremserotoren, hvor de bliver låst fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano SM-RT10-S rotor
  • 160 mm i diameter
  • Til center lock montering
  • Låsering er i stål
  • Rotor materiale: Rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Adapter finish: Malet
  • Kompatibel med Resin bremseklodser

Montering
Shimano SM-RT10 Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Denne rotor er en del af Shimanos SLX komponentgruppe. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

EAN: 4550170450182

Ingen anmeldelser af dette produkt.
ESMRT10S_A.pdf 0.09 mb
ESMRT10S_B.pdf 0.36 mb