Når du køber disse Bike Attitude bremsesko, får du et par bremsesko med en høj slidstyrke og en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignende typer og fabrikater; dette skyldes udformningen af selve bremsegummiet og mater…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Når du køber disse Bike Attitude bremsesko, får du et par bremsesko med en høj slidstyrke og en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignende typer og fabrikater; dette skyldes udformningen af selve bremsegummiet og materialevalget. Bremseskoene er kompatible med en lang række forskellige fabrikater af bremseklør herunder Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Du får et sæt bestående af 2 stk. komplette bremsesko inklusive skruer og mellemskiver.

Anvendelse
Disse bremsesko passer til langt de fleste racercykler, hvor der er monteret mekaniske bremsekaliber. Bremsegummi er beregnet til brug på aluminiumsfælge.

Specifikationer

  • Bremsesko inklusiv skruer og skiver
  • Kompatibel med aluminiums bremseflader
  • Passer til Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude
  • Længde: 50 mm.

Montering
Bremseskoene er med unbrakoskruer, og der skal anvendes en 5 mm. unbrakonøgle til montering af disse. Det er en fordel, at der anvendes et par dråber olie på gevind og skruer før monteringen.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs således, at du opnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

 

 

 

EAN: 4714150542377

Ingen anmeldelser af dette produkt.