Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bremsegreb sæt til montering i styrende i aluminium for Sram Geargruppe, der kan være kompatibel med nogle af de bedste bremser fra Sram. Bremsegrebet er lavet i et stilrent design, hvor den også er uds…
Læs mere
Vejl.: 549,00
DKK 469,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bremsegreb sæt til montering i styrende i aluminium for Sram Geargruppe, der kan være kompatibel med nogle af de bedste bremser fra Sram. Bremsegrebet er lavet i et stilrent design, hvor den også er udstyret med aerodynamiske egenskaber. Du får to greb ved køb af dette sæt.

Anvendelse
TT500 fra Sram giver gode forudsætninger for et optimalt bremsegreb, hvor de bedste specifikationer er bevaret i en lav pris. Bremsegrebene er kompatible med Sram Red, Force og Rival bremser fra Srams egne serier.

Specifikationer

  • Vægt: 115 gram
  • Farve: rød/sort
  • Materiale: aluminium
  • Kompatibel med Sram Red, Force og Rival bremser

Montering
Disse bremsegreb skal monteres i hver styrende af styret, hvor de nemt kan monteres.

Kvalitetsniveau
Sram er en af de mærker, der har brugt deres store passion for cykelsporten til, at kunne levere optimale produkter, der er sprængfyldte med komfort og funktionalitet. Firmaet afprøver selv alle deres produkter således, at de kan udvikles ned til mindste detalje. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sram.

Vedligeholdelse
Disse bremsegreb kender ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en ide, at man bruger lidt syrefri olie til gevindene.

Ingen anmeldelser af dette produkt.