Medium Powerbank fra Knog, der forsørger alle lygtehoveder fra Knogs PWR-serie med kraft, så du kan være synlig i trafikken. Powerbanken fungerer som backupbatteri på hele 5.000 mAh. Powerbanken er led i formålet med PWR seri…
Læs mere
Vejl.: 535,00
DKK 479,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Medium Powerbank fra Knog, der forsørger alle lygtehoveder fra Knogs PWR-serie med kraft, så du kan være synlig i trafikken. Powerbanken fungerer som backupbatteri på hele 5.000 mAh. Powerbanken er led i formålet med PWR serien, der giver mulighed for at tilpasse sin cykellygter efter styrke og funktion. Mikro USB- kabel er desuden inkluderet, så powerbanken kan oplades.

Anvendelse
Denne medium powerbank fra Knog, fungerer som batteri til lygter og andre enheder der benytter USB fra Knog. Denne powerbank kan udelukkende anvendes med modeller fra serien PWR, såsom: PWR Road, PWR Trail og PWR Mountain.

Specifikationer

  • Batteri/Powerbank på hele 5.000 mAh
  • Kompatibel med Knog PWR serie Road, Trail eller mountain
  • Kan anvendes til lygte eller som powerbank til USB enheder
  • Micro USB kabel er inkluderet
  • Dimention: 104 x 35 mm
  • Vægt: 169 gram

Kvalitetsniveau
Knog leverer kvalitetsprodukter på højt niveau, hvor funktionaliet og komfort bliver kombineret. Det har gjort dem til en anerkendt faktor det skandinaviske marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Knog, der producerer produkterne, så de er perfekte til det givne formål.

Vedligeholdelse
Powerbanken kræver ingen særlig vedligeholdelse, men bør altid være fuldt opladet ved brug.

EAN: 9328389027236

Ingen anmeldelser af dette produkt.
KN12065_A.pdf 1.99 mb