Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano Tiagra bagskifter er mekanisk og har en lang laske. Du kan bruge bagskifteren på cykler med 3 x 10 gear. Med denne bagskifter får du en hurtig og præcis skiftefunktion, der er let at betjene. S…
Læs mere
Vejl.: 359,00
DKK 309,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shimano Tiagra bagskifter er mekanisk og har en lang laske. Du kan bruge bagskifteren på cykler med 3 x 10 gear. Med denne bagskifter får du en hurtig og præcis skiftefunktion, der er let at betjene. Shimano har opgraderet denne bagskifter i forhold til tidligere bagskiftere i Tiagra-serien. Bagskifteren kan  tage op til 28 tænder på kassetten.

Anvendelse
Shimano har fremstillet denne Tiagra bagskifter til brug på landevejs-, touring- og sportscykler. Der er tale om en mekanisk bagskifter af middelgod kvalitet, som kan bruges på cykler med gearkombinationen 3 x 10 gear.

Specifikationer

 • Shimano Tiagra bagskifter mekanisk type RD-4700-GS
 • Passer til 10 gears kassette
 • 11 tands pulleyhjul
 • Anbefalet kæde: Shimano HG-X 10 gears
 • Maksimal tanddifference på de forreste klinger må ikke overstige 20 (Eks. hvis mindste klinge er på 30 tænder, så må den største maksimalt være på 50 tænder)
 • Total kapacitet på maksimum 41 tænder, som er forskellen på antallet af tænder, når man tager det mindste tandhjul foran + det mindste tandhjul i bag og trækker fra antallet af tænder på det største tandhjul foran + det største tandhjul i bag
 • Maksimum kapacitet: Største tandhjul på kassetten må ikke overstige 32 tænder
 • Minimum kapacitet: Største tandhjul på kassetten skal være på minimum 25 tænder
 • Maksimum kapacitet: Mindste tandhjul på kassetten bør ikke være større end 12 tænder
 • Minimum kapacitet: Mindste tandhjul på kassetten må være ned til 11 tænder
 • Farve: Serie farve - Sort/Grå

Montering
For at montere bagskifteren skal du bruge en 5 mm unbrakonøgle med et tilspændingsmoment på 8 - 10 Nm.Bagskifteren skal monteres direkte i gevindet på geardroppet, og inden monteringen påbegyndes, skal du sætte kontakten til "fast stilling" på OFF.

Sikkerhed og kvalitet
Shimano Tiagra RD-4700-GS er fremstillet i middelgod kvalitet. Denne Shimano bagskifter anbefales til motionscykling og til cykling mellem eksempelvis arbejde og bopæl. Fordelen ved denne bagskifter er, at den kan være med til at sikre en hurtig, præcis og let skiftefunktion. Du kan se et overblik over samtlige komponentgrupper her.

Vedligeholdelse
Shimano anbefaler, at du holder bagskifteren ren, og at du derudover drypper en smule olie på alle de udvendige bevægelige dele. Du bør også holde pulleyhjulene rene og smøre dem i samme intervaller som kæden. I udgangspunktet skal du rengøre og smøre bagskifteren efter 5 - 10 timers brug. Det anbefales også, at justerskruerne får et dryp olie med jævne mellemrum.

Ingen anmeldelser af dette produkt.