Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Kraftige 28 x 1 1/2" baghjul er med rustfrie stålfælge. Disse baghjul anvendes som regel på klassiske turist cykler som f.eks. Raleigh Tourist de Lux på grund af størrelsen og typen. Bredd…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Kraftige 28 x 1 1/2" baghjul er med rustfrie stålfælge. Disse baghjul anvendes som regel på klassiske turist cykler som f.eks. Raleigh Tourist de Lux på grund af størrelsen og typen. Bredden på fælgen er på 22 mm. Hjulet er med 36 stk. rustfrie 2,33 mm eger, som er sølvfarvet.

Anvendelse
Dette hjul er et reparationshjul, hvilket vil sige, at det skal erstatte cyklens originale hjul. Hvilket også er grunden til, at der ikke medfølger tilbehør og fælgtape, da originaldelene bør kunne anvendes. Inden montering af møtrikkerne, anbefales det at akslen smørres med lidt fedt.

Specifikationer:

  • Fælg: ST32 rustfri stål - Enkelt bund
  • Nav: Connect Velosteel 1 gear og fodbremse
  • Eger: 36 stk. rustfrie 2,33 mm og sølvfarvet
  • Ventilhulsdiameter: 8,5 mm.
  • Indbygningsbredde: 107 mm.
  • Fælgbredde: 22 mm.

Kvalitetsniveau
Dette hjul er med en stærk rustfri stålfælg og ekstra kraftige 2,33 mm tykke eger. Denne fælg er produceret efter gamle principper, hvilket kan betyde, at der kan findes rester af stål i fælgens kant. Hjulet leveres uden gearhjul og fælgbånd.

Vedligeholdelse
Hjulet kan vaskes med vand og sæbe, bagefter skal de tørres over med en tør klud. Husk altid at smøre lejerne og efterspænde egerne. Vi anbefaler, at dette gøres en gang om året.

Ingen anmeldelser af dette produkt.