Med denne værktøjsbakke fra Park Too slipper du for at have møtrikker, skruer og værktøj mm. liggende rundt omkring dig, når du arbejder på din cykel. Bakken holder styr på dit værktøj og små dele. AnvendelseVærktøjsbakke og…
Læs mere
Vejl.: 539,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne værktøjsbakke fra Park Too slipper du for at have møtrikker, skruer og værktøj mm. liggende rundt omkring dig, når du arbejder på din cykel. Bakken holder styr på dit værktøj og små dele.

Anvendelse
Værktøjsbakke og bøjle til montering på Park Tool arbejdsstand. Passer til modellerne PCS-10, PRS-11, PRS-15, PRS-20, PRS-21 og PRS-25

Specifikationer

  • Værktøjsbakke Park Tool model 106
  • Materiale: Hård plast
  • Bredde: 25 cm
  • Dybde: 20 cm
  • Passer til montering ind over rør med en diameter på op til 41 mm og fastgøres til medfølgende bøjle, hvis kroge passer i indgreb på koblingen, der sidder på de beskrevne Park Tool arbejdsstande.
  • Vægt: Ca. 540 gram

Montering
Før montering samles plastbakken og bøjlen med de medfølgende skruer, dernæst sættes den indover røret og koblingen på arbejdsstanden, og krogene presses ned i koblingen. Der skal bruges en stjerneskruetrækker til monteringen.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477012210

Ingen anmeldelser af dette produkt.
12106_A.pdf 0.45 mb