2 anmeldelser
Schwalbe Delta Plus Puncture Guard dækket er et klassisk og meget alsidigt dæk. Midterrillen giver yderst behagelige rulleegenskaber, og sørger for at du opnår den bedste komfort. Dækket er udst…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe Delta Plus Puncture Guard dækket er et klassisk og meget alsidigt dæk. Midterrillen giver yderst behagelige rulleegenskaber, og sørger for at du opnår den bedste komfort. Dækket er udstyret med 3 mm. PunctureGuard beskyttelse, som hjælper til at undgå punkteringer. Delta Cruiser Plus dækket har også Twin karkasse og reflekstriber på siderne.

Anvendelse
Dette Schwalbe Delta Plus PunctureGuard dæk kan primært anvendes til daglig cykling på hård underlag, som asfalt og fliser, det er beregnet til almindelige sportscykler, men kan også bruges til nogle citybikes og tour cykler. Ønsker du at undgå punkteringer, så er dette cykeldæk en god løsning, da den har et 3 mm. tykt beskyttelsesindlæg, som beskytter mod punktering og stadigvæk er rimeligt smidigt og virker behagelig at køre på; modsat dæk med 5 mm. punkteringsbeskyttelse, som er væsentligt mere stive og med mindre komfortable. Ydermere er dækket produceret i en SBC gummiblanding, som er en alsidig kvalitetsblanding til mange anvendelsesområder. Delta Plus dækket har en Twin karkasse, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, der beskytter mod snitskader.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: 590 gram
  • Størrelse 700x28c (28-622) 28 x 1,10
  • Dæktype: Tråddæk
  • 3mm Puncture Guard punkteringsbskyttelse
  • SBC Basic Compound gummiblanding
  • Karkasse: Twin dæksider
  • 50 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. 
  • Dæk tryk 4,0 - 7,0 BAR /55 - 100 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Delta Cruiser Plus dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 4,0 - 7,0 BAR/55 - 100 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495780681

12-06-2019
Perfekt, som sædvanligt
18-04-2019
Super dæk til prisen! Punkterer sjældent - der skal et tagpap-søm eller lignende til, før det giver op. Slidstærkt: kører året rundt dagligt 30 km (til/fra arbejde plus det løse) - bagdæk holder typisk et år eller mere.