1 anmeldelser
Med denne kassetteaftrækker fra ParkTool får du et kvalitetsværktøj, der gør dit arbejde lettere, når du reparerer eller klargør din cykel. AnvendelseDette værktøj er beregnet til demontering af kassetter hvor den yderste lo…
Læs mere
Vejl.: 95,00
DKK 95,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne kassetteaftrækker fra ParkTool får du et kvalitetsværktøj, der gør dit arbejde lettere, når du reparerer eller klargør din cykel.

Anvendelse
Dette værktøj er beregnet til demontering af kassetter hvor den yderste lock ring skal skrues af før tandhjulene kan løftes af baghjulet på cyklen. Passer til følgende typer kassetter: Shimano, Sram (Inklusiv X1), SunRace, Sontour, Chris king med flere. Det er vigtigt altid at anvende stikakslen, når denne aftrækker bruges. Således at den holdes sikkert på plads under anvendelsen. Værktøjet passer desuden til lock-ring på Shimanos Discbrake rotor med center lock.

Specifikationer

  • 12 Spline
  • 23,4mm i diameter

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder.
Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

 

EAN: 763477003485

09-11-2018
Perfekt 👍