Parfumefri udgave af den almindelige sportsvask 2205-DN Denne Zebla Sportsvask er parfumefri og vaskemidlet sørger for at neutralisere og fjerne lugtmolekylerne ved hver vask - helt uden tilsætningstoffer. Træningstøj kommer…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Parfumefri udgave af den almindelige sportsvask 2205-DN

Denne Zebla Sportsvask er parfumefri og vaskemidlet sørger for at neutralisere og fjerne lugtmolekylerne ved hver vask - helt uden tilsætningstoffer. Træningstøj kommer hurtigt til at lugte grimt, det skyldes lugtmolekylerne i sportstøjet ikke er vandopløselige. Almindeligt vaskemiddel indkapsler lugtmolekylerne, så det kommer til at lugte igen når tøjet bliver opvarmet af kroppens temperatur under træning. Hvis du anvender Zebla Sportsvask er du ude over dette problem. Har du et produkt, som ikke kan komme i vaskemaskinen med andre tekstiler på grund af lugtgener, kan du bruge Zebla Lugtfjerner.

Anvendelse
Bruges Zebla sportsvask til maskinvask af normalt snavset tøj, er doseringen 50 ml pr. vask ved højest 60°C. Hvis tøjet er meget beskidt tilsættes der yderligere 15 ml. Ved rigtig ildelugtende eller meget mudret tøj, er det en fordel at lægge tøjet i blød i nogle timer, inden du vasker det. Vaskemidlet er især velegnet til cykeltøj, sportsundertøj, skiundertøj, skisokker, løbetøj og lignende tøj, der er udsat for megen sved. Det kan også benyttes som håndvaskemiddel og er derfor godt at have med på ferie.

Specifikationer

  • 500 ml flaske med skruelåg
  • Må ikke anvendes ved vask af uld og silke
  • Kan bruges til maskinvask og håndvask
  • kan bruges til vaske ved højest 60°C
  • Fjerner den dårlige lugt hver gang
  • Parfumefri

Kvalitetsniveau
Zebla sportsvask er produceret i Danmark og virksomheden har stor fokus på at bruge genanvendelig emballage. Produktet er fremstillet uden parabener, flourforbindelser, methylisothiazolinone(MI) og parfume, hvorfor det også er velegnet til allergikere.

EAN: 5712625000147

Ingen anmeldelser af dette produkt.