Denne 15 liters vanddunk fra Outwell er perfekt til camping- eller teltturen, hvor du har brug for et vandreservoir med stor volumen. Det er nemt at hælde vand fra dunken via den indbyggede tappehane, der er regulerbar.  Beho…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 95,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne 15 liters vanddunk fra Outwell er perfekt til camping- eller teltturen, hvor du har brug for et vandreservoir med stor volumen. Det er nemt at hælde vand fra dunken via den indbyggede tappehane, der er regulerbar.  Beholderen er transparent, så du nemt kan holde styr på hvor meget væske der er tilbage i den.

Anvendelse
Vanddunken har skruelåg som løsnes under påfyldning. Du benytter herefter den regulerbare hane til dosere den mængde væske du ønsker. Hanen åbnes ved at dreje mod venstre.

Specifikationer

  • Vanddunk
  • Kapacitet: 15 Liter
  • Farve: Transparent
  • Mål: 23 x 23 x 23 cm.
  • BPA fri
  • Regulerbar tappehane

Kvalitetsniveau
Som med Outwells øvrige produkter, får du også her kvalitet til pengene. Der er tænkt over detaljerne med den regulerbare hane, som gør det let for dig at dosere netop den mængde væske du ønsker. Vanddunken har et stærkt bærehåndtag.

Vedligeholdelse
Hvis du benytter vanddunken til drikkevand, er det altid en god ide at sørge for at dunken er ordentlig ren, i henhold til hygiejne og din sundhed. Til formålet kan der tilkøbes rengøringstabs heri shoppen. Du finder dem blandt de relaterede varer.

EAN: 5709388074928

Ingen anmeldelser af dette produkt.