Dette Bike Attitude styrbånd er fremstillet i kork, hvilket giver en rigtig god komfort. Styrbåndet sikrer dig et godt greb om styret og er stødabsorberende. Styrbåndet er strækbart, hvilket gør monteringen let. Fordelen ved …
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Bike Attitude styrbånd er fremstillet i kork, hvilket giver en rigtig god komfort. Styrbåndet sikrer dig et godt greb om styret og er stødabsorberende. Styrbåndet er strækbart, hvilket gør monteringen let. Fordelen ved et strækbart styrbånd er desuden, at du får en flot og behagelig finish.

Anvendelse
Dette styrbånd fra Bike Attitude anvendes til racerstyr og består af 2 ruller styrbånd, som rækker til begge sider af styret. Der er 2 små stykker bånd til brug bag ved bremsegrebene, 2 styrpropper i chrom til afslutning ved enden af styret, samt 2 stykker sort tape til afslutning inde på selve styret. Styrbåndet er UV beskyttet, således at det ikke falmer og er desuden vandafvisende.

Specifikationer

  • Bike Attitude kork styrbånd
  • 2 stykker bånd så der er til begge sider af styret
  • 2 stykker bånd til brug bag ved bremsegrebene
  • 2 styrpropper i chrom
  • 2 stykker afslutningstape
  • Vægt: Ca. 64 gram
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Produkterne fra Bike Attitude er kendetegnende for høj kvalitet og et brugervenligt design som følger tidens trends.

Montering
Det er vigtigt at starte rigtigt under montering af styrbånd. Du starter ved enden af styret og ruller opefter, således at båndet overlapper med ca. 1/3. Som afslutning bruges de to stykker tape, der følger med til dette styrbånd.

EAN: 4714150546047

Ingen anmeldelser af dette produkt.